Gallery

Poveste cu condur. CONDUR by alexandru

condur by alexandru colectia toamna iarna 2016 2017

condur by alexandru colectia toamna iarna 2016 2017


EXPRESS YOURSELF – noua colecție CONDUR by alexandru: Styling: Rovena Andrei, Fotograf: Ana Georgescu, Model: Maia Filip | MRA Models, Make-up: Dora Codita, Hair: Cristian Stoica

CONDURI DE POVESTE
Am mai scris în nenumărate rânduri despre povestea care mă leagă de Condur by alexandru.
Port la pantofi un imposibil (și improbabil de găsit în veci!) număr 33 – 33,5, așa că un brand purtând nume de basm cu Cenușărese și cu minusculi conduri de cleștar, care mai și face pantofi la comandă, mi s-a părut un miracol, o poveste neverosimilă, încă de când am auzit prima dată despre el.
Eu, iubitoare de conduri cu toc, fără speranțe de lecuire, eram la începuturile mele în presa glossy. Alexandru (a.k.a. Alexandru Marinescu, creatorul Condur by alexandru) – pe care am avut încântarea să în cunosc pe atunci – era în mijlocul unei cariere spectaculoase și a unor pantofi de vis.
Și iată că povestea a continuat. Afinitatea mea pentru Condur by alexandru a rămas la fel de mare. Și am descoperit, zilele trecute, cu aceeași emoție ca în fiecare sezon, și noua colecție CONDUR by alexandru, cea de toamna-iarna 2016/2017.

EXPRESS YOURSELF
Acesta este numele noii colecției; un indemn la redescoperirea de sine si la exprimarea indrazneata a propriilor dorinte, sustine evadarea din conventii si conventional. Un nume care celebrează brandul și marchează trecerea sa intr-o noua etapa creativa.
CONDUR by alexandru transcrie, încă o dată, codurile perfectiunii intr-o maniera reala si autentica. Express Yourself este colectie in acord cu cele mai noi tendinte internationale, ce dau tonul in industria modei. Noile modele sunt deja disponibile online, www.condurbyalexandru.com si in showroom-ul din Bd. Iuliu Maniu, nr.7, corp T, et.1.

Cum aș defini colecția nouă CONDUR by alexandru? În două cuvinte, sau, mai exact, într-o ecuație simplă și profundă: extravaganță + rafinament.

EXTRAVAGANȚA
La nivel de design, sezonul acesta readuce in prim plan extravaganta, unicitatea si o aplecare evidenta asupra detalii rafinate, cu care incaltamintea CONDUR by alexandru ne-a obișnuit deja de atâția ani.

DETALII RAFINATE
Elementele definitorii ale colectiei noi le reprezintă pielea specială, diferitele tipuri de presaje cu accent pe animal print, accesoriile metalice integrate in structura tocurilor, fermoarele si cataramele cu rol atat functional, cat si de design.

Și povestea mea cu conduri continuă… Pe sezonul următor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *