Quote

#plajasensiblu – polul distracției (f)estivale

#POLUL DISTRACȚIEI LA MAMAIA
… se făcea că eram pe o plajă plină de păsări flamingo roz, flori în cosite și o piña colada rece in mână. Salsa pe fundal. Apă turcoaz, briza plăcută…
Nu, nu dorm si nu, nu visez ca sunt in Aruba,pe superba flamingo beach! Sunt la Marea Neagră, in Mamaia, pe super-instagramabila Plaja Sensiblu, tocmai redeschisa. Căci s-a dat startul pentru sezonul (f)estival ⛱🍹💃🌊
Sa înceapă distracția!

Din meniu: relaxare la plaja, sub umbrelutele albe; bucurie de soare si de mare; valurile blânde ale micului golf de lângă pontonul alb; apa limpede; cursuri de zumba. Si, special pentru printesele de toate vârstele, datul pe toboganul înfățișând un castel, sau in leaganul împodobit cu flori albe ori pe haioasele saltelele gonflabile sub forma de flamingo, inorog, felie de pepene, cornet de înghețată.

#UNDE?
Plaja Sensiblu s-a redeschis deja oficial pentru publicul larg, pentru al treilea an, pe intreaga perioada a sezonului estival. Aproape de Cazinoul Mamaia si în fața hotelului Ovidiu, plaja se întinde pe o suprafață generoasă și pune la dispoziția vizitatorilor o zonă de relaxare, cu hamace și șezlonguri acompaniate de umbrele, un bar dedicat, precum și o serie de facilități pentru o experiență plăcută pentru toate vârstele.

#SUN IS FUN
La ce sa te astepti când mergi pe Plaja Sensiblu? Sesiuni speciale de Zumba; Tobogane gonflabile pentru copiii de toate vârstele; Trambuline; Leagăne si multă voie bună

In plus, pentru ca soarele, luat in doze mici si sanatoase, chiar ppate fi super-fun, pe toată durata sezonului (f)estival, pe Plaja Sensiblu se va afla un reprezentant Sensiblu. In specialist care va putea furniza vizitatorilor informații legate de protecția solară eficienta și de expunerea responsabilă la soare.

Ca o adevărată preocupata de protecția solara, te sfătuiesc (ca in fiecare an, fie vară, fie iarnă!) ca, pentru a păstra sănătatea pielii și a te bucura de soare fără griji, să nu uiți de produsele cu SPF cât mai mare, de statul la soare cu moderație, de esarfele uriase in care te poti învălui într-un mod atât de trendy & healthy.
De altfel, pe Plaja Sensiblu există un spațiu special amenajat cu produse dedicate îngrijirii pielii și a părului, deopotrivă, pe care sa le poti descoperi si încerca, sub îndrumarea specialiștilor.

Urmareste noua pagina de Instagram @farmacia.sensiblu (https://www.instagram.com/farmacia.sensiblu/), pentru a afla informatii utile despre produsele tale preferate, promotii si sfaturi de la specialisti.

Distracție cât cuprinde, pentru o lungă vară fierbinte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *