Gallery

Perwoll loves Fashion

Perwoll renew 3D

Perwoll renew 3D

Scriam zilele trecute cât de mult îmi plac lucrurile chic, făcute manual și cu creativitate, cu acel je ne sais quoi care le face unice, originale, speciale. Poate să fie vorba despre un tricou personalizat cu niște ținte, o geantă din denim complet transformată prin niște broșe hand-made. Poate fi o fustă pe care am cusut niște fermoare pur decorative. Sau o rochie căreia i-am adăugat un detaliu fin, o dantelă sau niște capse, ceva discret, dar care face diferența.

Iubesc lucrurile originale, chiar dacă par excentrice uneori. Excentric înseamnă ieșit din comun, deci ieșit din anonimat și din liniile safe ale modei și intrat în tărâmul stilului propriu.
Așa că îți imaginezi cât de mult m-a încântat surpriza pe care mi-a făcut-o Perwoll, zilele trecute, când mi-a trimis un tricou alb, multe ștașuri, stofă cu imprimeu 3D, o bucată de dantelă, o foafecă, ață și ac.
O invitație inedită la creativitate: “Creează-ţi propriul T-shirt design! Și împreună vom transmite un mesaj despre încredere în stilul propriu, despre modă ca atitudine şi expresie personală!”

MODA E 3D!
Despre ce este vorba?
Despre noua campanie #PerwollFashion, o campanie care marchează lansarea noilor produse Perwoll renew3D Ediţie Limitată și care, în bunul spirit Perwoll, susținător fervent al designului românesc, ne îndeamnă să fim originale, fashionable și să ne lăsăm imaginația să își spună cuvântul în viața noastră, zi de zi.

Special pentru fashionista din oricare dintre noi, cele creative și originale, Perwoll a lansat, deci, în această toamnă, noile ediții limitate Perwoll renew3D Passion for Fashion 5.0. Inspirată de figuri geometrice, printuri dominante şi culori vibrante, noua colecţie Perwoll renew3D Limited Edition își dorește să fim admirate în orice moment datorită stilului fresh, tineresc şi dinamic.

PERWOLL, FASHION AND THE CITY
De altfel, încă din 2012, pentru Perwoll, detergentul în ediţie limitată a devenit o tradiţie: an de an, ne aduce aproape cele mai hot trenduri de pe podiumurile internaţionale şi ne inspiră să ne reinventăm stilul sau să ne împrospătăm și reinterpretăm, cu inventivitate, obiecte vestimentare pe care le avem deja din garderobă.
Căci Perwoll renew 3D este un partener de fashion de nădejde, care ne răsfaţă garderoba, îi redă strălucirea, oferă culorilor prospeţime. Ţinutele preferate arăta de fiecare dată ca și când ar fi noi. Pentru ca noi să ne putem exprima, prin propriul stil, fascinaţia pentru modă.

Așa cum am descoperit deja răsfoind paginile glossy ale revistelor de modă, tendinţele sezonului toamnă-iarnă 2016-2017 sunt o demonstraţie de îndrăzneală şi exuberanţă creatoare: de la texturi inovatoare şi printuri optice, jucăuşe, la combinaţii contrastante de culori sau ţinute all black.
Pentru toate stilurile cool & trendy, Perwoll a pregătit două soluţii perfecte, în ediţie limitată: Black Fashion şi Color Fashion.

DESIGNUL PERWOLL 3D
Designul sticlelor Perwoll renew 3D este inspirat direct de pe podiumurile de prezentare şi atrage toate privirile prin aerul modern, original:
Sticla de Perwoll Black Fashion are un look elegant, cu un capac auriu şi etichetă cu print geometric, high-fashion. Iar varianta Color Fashion devine instantaneu centrul atenţiei datorită etichetelor în nuanţe flamboainte de albastru, roz şi galben.
Căci Perwoll are grijă de culoarea din fiecare fibră a hainelor, nuanţele rămân vii, spălat după spălat, iar ţesăturile sunt netezite, pentru ca lumina să se reflecte perfect pe suprafaţa materialelor şi să intensifice strălucirea.
Follow your style and creativity! Join the catwalk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *