Gallery

Perechea ta potrivită pentru silueta şi ocazia potrivită!

Te-ai gândit şi tu de multe ori, sunt convinsă, cum să îţi alegi pantofii potriviţi siluetei tale. Este un aspect foarte important, atunci când ne alegem încălţămintea – când vrem să avem perechea perfectă pentru noi!
Perechea potrivita de pantofi, care să scoată orice tinuta din anonimat şi să ne pună în valoare în orice moment al zilei!

Eu, una, încep întotdeauna să “construiesc” o ţinută pornind de la accesorii: de la pantofii pe care vreau să în port şi de la geanta care li se potriveşte cel mai bine. Şi, pe această structură încep să îmi aleg hainele pe care să le port în ziua respectivă.
Căci, da, o pereche de pantofi poate sa faca intr-adevar diferenta si sa joace rolul detaliului care sa puna in valoare orice tinuta.

PERECHEA POTRIVITĂ PENTRU ORICE OCAZIE SAU MOMENT AL ZILEI
# Am ilustrat fiecare situaţie cu recomandări din gama larga de modele noi, de primăvară, pe care tocmai am descoperit-o la Deichmann.

Clar, niciunul dintre look-urile tale nu vor treace neobservate!

Business:
O tinuta de zi cu zi, de birou, este adesea gandita in piese clasice, intr-o paleta cromatica neutra. Indiferent de natura jobului, este, intr-adevar, bine ca vestimentatia sa denote professionalism, insa acest termen poate duce totodata la ingradirea creativitatii. Astfel, multe sunt cazurile in care tinuta office este lipsita complet de sare si piper. Poate fi insa transformata intr-o tinuta care sa starneasca admiratie, pastrand caracterul formal si aducand o nota deosebita, daca este completata de o pereche de pantofi colorati, fie ei cu toc sau balerini. Singura restrictie este ca perechea de pantofi sa fie intr-o singura culoare, pentru ca tinuta sa nu devina incarcata.

Cu prietenele:
O zi petrecuta in oras cu prietenele sau partenerul? Planul perfect! Nu lasa problema vestimentatiei sa iti stea in calea distractiei. Un rol foarte important in alegerea unui outfit il reprezinta factorul de confort, vrei sa te simti bine in propria piele si sa te bucuri de moment, insa, in acelasi timp, vrei sa emani senzualitate, sa te simti feminina. O pereche de jeansi iti asigura confortul de care ai nevoie, iar daca adaugam un top din paiete si o pereche de pantofi cu model decupat, obtinem pe loc si look-ul sexy pe care ni-l doream.

La shopping:
Nici tinuta destinata mersului la cumparaturi nu trebuie ignorata. Pentru ca vrei sa ai lejeritatea necesara sa mergi in cat mai multe magazine si sa probezi cu usurinta, o pereche de jeansi sau colanti este alegerea cea mai inspirata. Poti scoate din umbra un astfel de outfit adaugand o pereche de pantofi sport. Iar de aceasta data culoarea este cuvantul de ordine. Alege un model intr-o culoare puternica sau, de ce nu, o combinatie de mai multe nuante. Va fi pata de culoare de care aveai nevoie.

O primavara insorita si plina de inspiratie sa ai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *