Gallery

Pentru Ea si El, de 1 iunie

Ast─âzi este 1 iunie.
├Änc─â mai sunt nostalgic─â amintindu-mi cu c├ót─â emo┼úie a┼čteptam ziua aceasta! Poate pentru c─â pe 1 iunie aveam un program special ┼či activit─â┼úi mai creative cu colegii, pe vremea c├ónd conceptul “┼čcoala altfel” nu exista, iar orele de sport ┼či desen se transformau, inevitabil, ├«n ore lungi de matematic─â.
Sau, de ce nu, poate pentru că era prima zi de vară. Prima zi cu promisiune de joc, de vacanţa mare, de descoperit locuri noi în concediul prin ţară cu ai mei.

├Än fine, indiferent care sunt motivele fiec─âruia dintre noi, ar fi p─âcat s─â nu l─âs─âm m─âcar astazi copiii din noi s─â ├«┼či fac─â de cap ┼či s─â s─ârb─âtoreasc─â mul┼úumi┼úi 1 iunie.
Ei bine, tu ce ai vrea s─â faci ast─âzi ┼či ce cadou ┼úi-ai dori s─â prime┼čti? Dar s─â d─âruie┼čti?

Iat─â c├óteva idei – sunt la fel de mult recomand─âri de cadouri ┼či ├«ndemnuri de a fi tu, de a fi plin sau plin─â de energie, de a te bucura de acest ├«nceput superb de var─â!

ÎNDEMN:
B.U. IN ACTION!

B.U. lansez─â partenerul perfect pentru zilele toride de var─â: antiperspirantul in action Active Release are o formul─â ├«mbog─â┼úit─â cu extracte de flori s─âlbatice ┼či tehnologie de eliberare parfum ce asigur─â protec┼úie ├«ndelungat─â (48 ore) prin eliberarea treptat─â a aromelor.

Cum acţionează tehnologia de încapsulare?
Neutralizeaz─â mirosul nepl─âcut, pun├ónd ├«mpreun─â parfumul revigorant ┼či eliber├ónd treptat parfumul de flori s─âlbatice, ├«n timp ce protejeaz─â pielea axilei ├«mpotriva transpira┼úiei, pe tot parcursul zilei, chiar ┼či pentru cele mai active dintre noi.
Datorită acestei tehnologii, mirosul neplăcut este neutralizat imediat ce antiperspirantul intră în contact cu transpiraţia, notele florale asigurând o senzaţie plăcută îndelungată.

Piele fericită, ţesături protejate.
Noul antiperspirant din gama in action nu las─â urme albe ┼či protejeaz─â ┼úes─âturile hainelor. B.U. in action Active Release este prietenos cu pielea sensibil─â ┼či este testat dermatologic. Pielea r─âm├óne hidratat─â, este regenerat─â, p─âstr├óndu-┼či aspectul fin, suplu ┼či men┼úin├ónd senza┼úia de confort.
B.U. in action Active Release este aliatul ideal al femeii active, mereu ├«n ac┼úiune ┼či care iube┼čte senza┼úia de prospe┼úime.
Gama in action con┼úine ┼či urmatoarele variante: Protect Plus, Sensitive, Fresh & Clean, Soft Skin ┼či Tender Touch.
B.U. in action antiperspirant, 150 ml ÔÇô pre┼ú 10 lei
.

SFAT ┼×I PROVOCARE:
SPRAY YOUR TRUTH. STR8!

Ei bine, da, STR8 ├«ncurajeaz─â b─ârba┼úii s─â-┼či spun─â adev─ârul: ├«ntr-o lume ├«n continu─â schimbare, brandul STR8 creeaz─â un nou stil de via┼ú─â ┼či ├«ncurajeaz─â b─ârbatul s─â se exprime liber, s─â nu se lase limitat de defini┼úii. G─âsirea Eului este o c─âl─âtorie constant─â ┼či satisf─âc─âtoare la fiecare pas. Indiferent de alegeri, STR8 este aroma b─ârbatului autentic.

Călătoria STR8 începe cu #SprayYourTruth
Rebelul, lupul singuratic, liderul, toate aceste categorii se deschid odat─â cu noua abordare STR8. Spray your truth este realitatea unei noi ere, unde grani┼úele personalit─â┼úilor sunt flexibile ┼či unde b─ârbatul nu se ├«ncadreaz─â ├«ntr-un stereotip.
Noul b─ârbat STR8 experimenteaz─â dorin┼úele, emo┼úiile ┼či viziunile sale ┼či r─âm├óne fidel propriilor g├ónduri.

Curajos ┼či intens, acesta tr─âie┼čte la maximum experien┼úe diverse ┼či nu se teme s─â se joace cu laturile nu at├ót de col┼úuroase ale personalit─â┼úii sale. B─ârbatul STR8 se eviden┼úiaz─â excel├ónd prin a fi el ├«nsu┼či, atitudine care cucere┼čte negre┼čit.

Diversitatea pare a fi o caracteristic─â a epocii ├«n care tr─âim, iar din ea se dezvolt─â o realitate original─â ┼či spontan─â ce captiveaz─â. STR8 ├«mbr─â┼úi┼čeaz─â ┼či ├«ncurajeaz─â schimb─ârile de perspectiv─â, dinamismul ┼či tr─âirile puternice.
Realitatea crud─â este transpus─â ├«n note sincere ce evoc─â atitudinea STR8 ┼či dezbrac─â de stereotipuri b─ârbatul autentic. Fiecare etap─â a c─âl─âtoriei cunoa┼čterii de sine este redat─â de notele pregnante ┼či culmineaz─â cu spiritul STR8, spiritul b─ârbatului autentic.

CONCURS: Provocarea STR8
P├ón─â la finalul lunii iunie, noua abordare STR8 are un microsite dedicat ce transpune viziunea actual─â a brandului. Scopul acestuia este de a ├«ncuraja b─ârba┼úii s─â exprime cine sunt ┼či de a fi o surs─â de inspira┼úie ┼či o gur─â de aer proasp─ât ├«ntr-un univers ├«ncorsetat de reguli ┼či prejudec─â┼úi.

Curajo┼čii sunt invita┼úi s─â urce fotografii, ├«nso┼úite de mesaje care ├«i reprezint─â pe www.sprayyourtruth.com, iar ini┼úiativa lor poate fi r─âspl─âtit─â cu premii s─âpt─âm├ónale, intr├ónd ├«n cursa final─â pentru premiul cel mare: un interviu cu c├ó┼čtig─âtorul, moderat de un blogger cunoscut rom├ón, al─âturi de alte premii precum o action camera ┼či produse STR8 Live True.
Mai multe informa┼úii g─âse┼čti ┼či pe pagina de Facebook STR8myway Romania.

STR8 este despre b─ârba┼úii dinamici, mereu activi ┼či despre lumea complex─â ├«n care ace┼čtia devin cele mai bune versiuni ale lor.
┼×i pe care STR8 ├«i invit─â la un joc, de 1 iunie ┼či ├«ntreaga lun─â iunie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *