Gallery

Pentru Ea si El, de 1 iunie

Astăzi este 1 iunie.
Încă mai sunt nostalgică amintindu-mi cu câtă emoţie aşteptam ziua aceasta! Poate pentru că pe 1 iunie aveam un program special şi activităţi mai creative cu colegii, pe vremea când conceptul “şcoala altfel” nu exista, iar orele de sport şi desen se transformau, inevitabil, în ore lungi de matematică.
Sau, de ce nu, poate pentru că era prima zi de vară. Prima zi cu promisiune de joc, de vacanţa mare, de descoperit locuri noi în concediul prin ţară cu ai mei.

În fine, indiferent care sunt motivele fiecăruia dintre noi, ar fi păcat să nu lăsăm măcar astazi copiii din noi să îşi facă de cap şi să sărbătorească mulţumiţi 1 iunie.
Ei bine, tu ce ai vrea să faci astăzi şi ce cadou ţi-ai dori să primeşti? Dar să dăruieşti?

Iată câteva idei – sunt la fel de mult recomandări de cadouri şi îndemnuri de a fi tu, de a fi plin sau plină de energie, de a te bucura de acest început superb de vară!

ÎNDEMN:
B.U. IN ACTION!

B.U. lanseză partenerul perfect pentru zilele toride de vară: antiperspirantul in action Active Release are o formulă îmbogăţită cu extracte de flori sălbatice şi tehnologie de eliberare parfum ce asigură protecţie îndelungată (48 ore) prin eliberarea treptată a aromelor.

Cum acţionează tehnologia de încapsulare?
Neutralizează mirosul neplăcut, punând împreună parfumul revigorant şi eliberând treptat parfumul de flori sălbatice, în timp ce protejează pielea axilei împotriva transpiraţiei, pe tot parcursul zilei, chiar şi pentru cele mai active dintre noi.
Datorită acestei tehnologii, mirosul neplăcut este neutralizat imediat ce antiperspirantul intră în contact cu transpiraţia, notele florale asigurând o senzaţie plăcută îndelungată.

Piele fericită, ţesături protejate.
Noul antiperspirant din gama in action nu lasă urme albe şi protejează ţesăturile hainelor. B.U. in action Active Release este prietenos cu pielea sensibilă şi este testat dermatologic. Pielea rămâne hidratată, este regenerată, păstrându-şi aspectul fin, suplu şi menţinând senzaţia de confort.
B.U. in action Active Release este aliatul ideal al femeii active, mereu în acţiune şi care iubeşte senzaţia de prospeţime.
Gama in action conţine şi urmatoarele variante: Protect Plus, Sensitive, Fresh & Clean, Soft Skin şi Tender Touch.
B.U. in action antiperspirant, 150 ml – preţ 10 lei
.

SFAT ŞI PROVOCARE:
SPRAY YOUR TRUTH. STR8!

Ei bine, da, STR8 încurajează bărbaţii să-şi spună adevărul: într-o lume în continuă schimbare, brandul STR8 creează un nou stil de viaţă şi încurajează bărbatul să se exprime liber, să nu se lase limitat de definiţii. Găsirea Eului este o călătorie constantă şi satisfăcătoare la fiecare pas. Indiferent de alegeri, STR8 este aroma bărbatului autentic.

Călătoria STR8 începe cu #SprayYourTruth
Rebelul, lupul singuratic, liderul, toate aceste categorii se deschid odată cu noua abordare STR8. Spray your truth este realitatea unei noi ere, unde graniţele personalităţilor sunt flexibile şi unde bărbatul nu se încadrează într-un stereotip.
Noul bărbat STR8 experimentează dorinţele, emoţiile şi viziunile sale şi rămâne fidel propriilor gânduri.

Curajos şi intens, acesta trăieşte la maximum experienţe diverse şi nu se teme să se joace cu laturile nu atât de colţuroase ale personalităţii sale. Bărbatul STR8 se evidenţiază excelând prin a fi el însuşi, atitudine care cucereşte negreşit.

Diversitatea pare a fi o caracteristică a epocii în care trăim, iar din ea se dezvoltă o realitate originală şi spontană ce captivează. STR8 îmbrăţişează şi încurajează schimbările de perspectivă, dinamismul şi trăirile puternice.
Realitatea crudă este transpusă în note sincere ce evocă atitudinea STR8 şi dezbracă de stereotipuri bărbatul autentic. Fiecare etapă a călătoriei cunoaşterii de sine este redată de notele pregnante şi culminează cu spiritul STR8, spiritul bărbatului autentic.

CONCURS: Provocarea STR8
Până la finalul lunii iunie, noua abordare STR8 are un microsite dedicat ce transpune viziunea actuală a brandului. Scopul acestuia este de a încuraja bărbaţii să exprime cine sunt şi de a fi o sursă de inspiraţie şi o gură de aer proaspăt într-un univers încorsetat de reguli şi prejudecăţi.

Curajoşii sunt invitaţi să urce fotografii, însoţite de mesaje care îi reprezintă pe www.sprayyourtruth.com, iar iniţiativa lor poate fi răsplătită cu premii săptămânale, intrând în cursa finală pentru premiul cel mare: un interviu cu câştigătorul, moderat de un blogger cunoscut român, alături de alte premii precum o action camera şi produse STR8 Live True.
Mai multe informaţii găseşti şi pe pagina de Facebook STR8myway Romania.

STR8 este despre bărbaţii dinamici, mereu activi şi despre lumea complexă în care aceştia devin cele mai bune versiuni ale lor.
Şi pe care STR8 îi invită la un joc, de 1 iunie şi întreaga lună iunie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *