Gallery

Pe tocuri, fii gata, be glam!

Sunt atât de des pe tocuri şi mă simt atât de confortabil aşa, încât de multe ori (mai în glumă, mai în serios) prietenii şi colegii m-au întrebat dacă nu cumva m-am născut pe tocuri. Sincer? Cam da 😉 În sensul că încă de mică, practic… de când mă ştiu am fost fascinată de colecţia impunătoare şi multicoloră de încălţăminte cu toc cui a mamei.

Crescând cu un aşa model în faţa ochilor, nici nu e de mirare că dressingul meu este burduşit de-a dreptul cu o mulţime de pantofi cu toc ameţitor, peep-toes, platforme, cizme, ghetuţe, botine şi sandale stiletto. Este modul prin care îmi aştern glamour-ul şi seducţia la picioare, zi de zi!

AŞA CĂ HAIDE SĂ VORBIM DE LA ÎNĂLŢIMEA… TOCURILOR!
E începutul unui anotimp al seducţiei; momentul în care feminitatea, privirea încrezătoare şi look-ul impecabil din cap până în picioare sunt armele la care trebuie să apelezi fără ezitare. Iată câteva sugestii inspirate, de ce nu, chiar de apariţiile senzaţionale ale vedetelor de pe covorul roşu al recent decernatelor Premii Oscar 2016.
Pentru că acest început al primăverii îţi este dedicat ţie. Tu eşti vedeta: fii îndrăzneaţă şi cuceritoare!

Pantofii Deichmann recomandaţi sunt intre 89 lei si 119 lei

Pantofii Deichmann recomandaţi sunt intre 89 lei si 119 lei

RECOMANDĂRILE SUNT… LA ÎNĂLŢIME 😉
La un cocktail sau la o cină romantică nu o să dai niciodată greş cu o pereche de pumps.
Cu toc mediu sau înalt, în nuanţe pastel, cu texturi sidefate sau în culori îndrăzneţe
, vor pune în valoare oricând chiar şi o ţinută mai simplă sau all black.
Fie că eşti romantică sau visătoare, pasională sau hotărâtă, la Deichmann îţi vei găsi perechea de pumps potrivită cu stilul şi atitudinea ta.
Iar dacă te vei simţi bine în pantofii tăi, vorba englezului, nimeni şi nimic nu o să-ţi mai stea în cale. Cu o pereche glamour de pumps te vei simţi, în acelaşi timp, confortabil şi seducătoare. Vei putea dansa toată noaptea şi vei atrage atenţia de la primul pas.

Pentru o seară elegantă, în care se impune o rochie lungă, optează pentru o pereche de sandale High Heels lăcuite, elegante, cu baretă la gleznă. Negre sau roşii, îţi vor pune glezna în evidenţă, iar tu vei fi cu siguranţă protagonista unei poveşti de neuitat.

Ce spui, accepţi provocare de luna asta, de a-ţi scrie propria poveste de neuitat? Şi, pentru că iubeşti pantofii, alege-ţi modele care te vor conduce spre cele mai seducătoare momente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *