Quote

Pe 25 februarie mă duc la Cina de Adio

Mâine, 25 februarie, îmi iau, inevitabil, adio de la prefix (căci, da, pe 26 trec la prefix nou, mai șmecher, mai fotogenic și up-gradat). Am vrut neapărat să marchez momentul într-o mod inedit și cu zâmbetul pe buze și prima ideea a fost “o comedie!”. Căutând pe site-urile de going out ce comedii rulează sămbătă seara am dat peste cea mai neașteptată variantă: o piesă de teatru, comedie, care se joacă live într-un cinematograf. Iar piesa se numește… Cina de Adio.
Adjudecat! Clar colo merg să serbez! Mai inedit de atât nici că se poate!

cina de adio

cina de adioCINA DE ADIO la GRAND CINEMA & MORE
O piesă de teatru savuroasă, cu Gheorghe Ifrim, Mihai Călin (care îmi place de mor!) și Ecaterina Ladin, o să se joace live sâmbătă, pe 25 februarie, în Sala Epika – pe scena Grand Cinema & More din Băneasa.

Despre ce e vorba? Prietenii adevărați sunt cei care îți stau alături în cele mai întunecate momente, pentru că sunt gata să înfrunte umbrele împreună cu tine și cei care sunt lângă tine când te bucuri, pentru că nu le este teamă să te vadă strălucind.
Însă pentru fiecare înseamnă altceva.
Pentru Pierre și Clotilde Lecour, un cuplu de parizieni intelectuali, prietenii, mai ales cei pe care îi ai de mult, nu mai sunt ce obișnuiau să fie. Timpul trece și fiecare evoluează în felullui. Așa constată că își petrec prea mult timp, seri, vacanțe cu prieteni cu care nu mai au nimic de împărțit.

Și iată că în oraș a apărut o modă interesantă, numită „cină de adio”, creată special pentru această situație delicată. Așa că se hotărăsc să organizeze și ei un astfel de eveniment pentru prietenii de care vor să scape.
La o cină de adio îi copleșești pe invitați cu cadouri, mâncăruri fine, vinuri vechi, poate chiar din anii în care s-au născut, le răscolești cele mai frumoase amintiri împreună, pentru ca apoi să nu mai ai nicio remușcare că nu le mai răspunzi la telefon.

Însă, alegându-l pe cel mai vechi prieten al lor, Antoine Royer, pentru acest ritual caraghios, nu își dau seama că lucrurile o pot lua complet razna. O seară plăcută în familie, alături de prieteni, e pe cale să se se transforme într-o catastrofă domestică de dedimensiuni planetare și de un comic irezistibil.
Deci, spune și tu, cum aș putea petrece mai bine ajunul zilei mele, dacă nu cu prietenii, amuzându-ne copios. Un șuvoi de bună dispoziție și hohote de râs despre ce înseamnă cu adevărat prietenii… Și le promit că nu, nu vreau să scap de ei, chiar dacă îi chem la Cina de Adio 🙂

2 thoughts on “Pe 25 februarie mă duc la Cina de Adio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *