Gallery

Party la Ambasad’Or Play cu mamicile din showbiz

Mamici celebre din peisajul monden autohton s-au reunit sambata aceasta.
Unde? La centrul de evenimente pentru copii, Ambasad’Or Play, la o fabuloasa petrecere.
Cui i-a fost destinata aceasta adevarata VIP Party?
Nimeni altcuiva decat lui Alexandru Cojucar Toma, care a implinit cinci ani si pe care l-am cunoscut acum un an si ceva, drept supra-numitul Alexei Simpatic 🙂
Toti invitatii au sarbatorit, cu mic cu mare, cat a fost ziua de lunga, printre baloane, figurine, super-eroi si personaje din minunata lume Disney.

Claudia Pavel, Diana Matei si Ianna Novac au fost cateva dintre mamicile care au ales sa isi rasfete copiii intr-unul dintre cele mai spectaculoase centre de evenimente destinate copiilor.
Desi programul lor este unul destul de incarcat, mamicile nu rateaza nicio ocazie de a-si petrece timpul liber alaturi de cei mici. Acestea s-au distrat de minune alaturi de cei mici, au cantat impreuna cu acestia, i-au incurajat sa participe la activitatile distractive desfasurate de catre animatori si s-au bucuratde jocurile de ultima generatie.

“M-am simtit minunat la petrecerea lui #AlexeiSimpatic si ma gandesc si eu sa ii sarbatoresc ziua de nastere a lui Noah la Ambasad’or Play”, ne-a declarat Claudia Pavel.

Mai mult decat atat, celebrele mamici au fost admirate de toata lumea prezenta. Acestea au intors privirile tuturor invitatilor, siluetele lor fiind demne de invidiat. Desi toate vedetele tin la silueta, acestea si-au dat frau liber poftelor pentru o zi si au mancat un tort delicios Luca, in forma de Ferrari, de la Cofetaria Claus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *