Gallery

Paltonul – piesa de rezistență din garderoba mea, iarna aceasta

Paltonele visate le-am gasit pe noi9.ro si sunt creatii Giorgal

Paltonele visate le-am gasit pe noi9.ro si sunt creatii Giorgal

Îmi trebuie un palton!,
îmi spun, stând, cu înverșunare, în fața dessing-ului deschis.
Nu că nu aș mai avea 10 paltoane, maro, negre, roșii, două în nuanțe de verde, ba chiar și unul alb și unul grena. Dar, nu poți nega, paltonul chiar este o piesă esențială și elegantă în garderoba oricui. Iar anul ăsta mi s-a pus pata pe unul camel sau gri, de care chiar nu am!

Și, dacă mi s-a pus pata, ce să mai, nu mai am pace! Am trecut imediat la treaba – m-am așternut la umblat prin magazine și am făcut tura completă de boutique-uri online.
Iar disperarea maximă m-a cuprins treptat: nu am găsit nimic care să îmi placă sau să se apropie de imaginea din capul meu, a ACELUI palton pe care îl visez, a PALTONULUI. Iar cele care îmi plăceau cât de cât, îmi erau fie prea largi, fie cu mânecile prea lungi.
Oooofff, și să mai spui că nu e grea rău, meseria asta de shopaholic! 😉 (Am mai zis eu și cu alte ocazii că femeile sunt nebune, deci chiar nu e cazul să mă repet și acum.)

În fine, iată că, într-un final glorios, cu chiu, cu vai-vai, după o săptămână de căutări stoice, mai ceva decât în telenovele, am dat nu peste unul, ci peste două paltoane.
Bune de mine. Frumoase. Trendy. Și exact în nuanțele pe care mi le doream.

Ambele de la Giorgal.
Le-am găsit în magazinul online cu creații românești noi9.ro, la un preț super, de doar 340 lei, respectiv 320 lei. Unde mai pui că au și mărimea mea (adică 34) și că amândouă sunt niște piese must have în garderoba de iarnă.
Deci așadar… eu pe care îl aleg?!?
Mă uit în oglindă și îmi citesc disperarea și nehotărârea din ochi.
Dilemă, maaaare dilemă, ma chere! Acu’ să te văd!

PALTONUL CAMEL – CLASIC ȘI CU CLASĂ
Paltonul din lână crem Axelle, elegant, clasic, rafinat, cambrat. Îl pot purta atât la întâlnirile de business, cât și la evenimentele mondene și la lansările la care particip atât de des, prin prisma meseriei.
Se potrivește perfect cu cizmele maro din piele sau cu noile mele botine stiletto. Și îl pot pune peste o cămașă, peste un pulover gros sau chiar și peste un sacou, în zilele geroase de iarnă.
Iar nu șal classy, din cașmir, în stil brit, va întregi outfit-ul. Lady like!
Îmi amintește de look-ul impecabil, retro, dar mereu actual, al lui Catherine Deneuve.

PALTONUL TRENDY & COOL
Însă, ce te faci, că și paltonul Mistic îmi place la fel de mult.
Din lână gri, cu picățele trendy, stylish și cu un croi lejer, așa, a la Natalie Portman. Îl și văd deja cum mi-ar sta: perfect!
Există și în varianta din lână degrade, cu gri deschis la umeri, nuanțele ajungând, treptat, spre genunchi, până la un cenușiu închis. O variantă extrem de jucăușă și tinerească – place, place, place!
Ce să mai, este un palton extrem de versatil.
Poate fi și serios & business, accesorizat cu ghete negre, cu o geantă neagră și cu cămașă. Dar poate deveni și o variantă alternativă la geaca, mult mai trendy, atunci când ies cu fetele în oraș sau la shopping. Îl pot purta peste jeanși sau pantaloni pană, chiar cu pantofi Oxford argintii sau cu bocancii de oraș. Și cu un fular aruncat peste umeri, fie cel alb pufos, fie fularul meu verde.


Ce să aleg, așadar? Aceasta-i întrebarea!

Îmi întrerup puțin șirul gândurilor. Poate, între timp, îmi dai și tu un sfat. Promit să revin cu detalii după ce mă decid. O toamnă lungă, trendy si frumoasă să avem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *