Gallery

Pachete cadou de Sărbători

BU pachete Sarbatori

BU pachete Sarbatori

PARFUMURI: B.U. PACHETE PSRFUMATE PENTRU SĂRBĂTORI
Anul acesta a stat sub semnul celor care îndrăznesc să fie cea mai bună versiune a lor: varianta complexă și autentică a personalității proprii, o variantă fără filtru, sărbătorită de #BUnofilter. Când lumea din jurul nostru devine din ce în ce mai opacă, fetele B.U. sunt cele care au curajul de a-și îmbrățișa propriul adevăr și să strălucească! Noul anotimp vine cu pachete speciale B.U., pregătite pentru perioada sărbătorilor. Patru game B.U., zece pachete conţinând produse atent selecţionate şi perfect ambalate, gata de oferit, gata de a aduce bucurie şi zâmbete fără filtru – toate deja disponibile în magazine.


Pachetele B.U. Golden Kiss

Cea mai recentă lansare din acest an, gama Golden Kiss, își face debutul în varianta pachetelor în ediție limitată de sărbători. Gama este potrivită pentru starul din fiecare, acea sclipire prețioasă, personală, care izvorăște din magia interioară a fetelor glamB.U.
Aroma floral-fructată este redată de primele adieri blânde și proaspete compuse din note de măr verde, pară dulce şi bergamotă. În inima puternică a parfumului regăsim aromele de iasomie senzuală, prună şi violete, iar întreg ansamblul este echilibrat de o bază vanilată, cu atingeri de lemn de santal şi mosc.
Alege între Eau de Toilette (50ml) + Deo Body Spray (150ml) – 48 lei sau Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 24 lei

Pachetele B.U. Wild
Cea mai cunoscută gamă B.U., iconicaWild, vine cu trei variante ale pachetelor de sărbători, potrivite pentru latura puternică și ușor rebelă a fetelor ce își trăiesc viața fără regrete.
Notele proaspete verzi și accentele de nufărse simt încă de la prima aplicare a parfumului. Inima de trandafir și iasomie vine să îmblânzească și să completeze spiritul liber cu delicate accente feminine, iar notele de căpșună și garoafă subliniază atitudinea jucăușă și plină de curiozitate. Baza, compusă din notele de ambră și mosc, oferă nota finală a aromei floral-lemnoasă ce persistă pe piele timp îndelungat.
B.U. Wild: Eau de Toilette (50ml) + Deo Body Spray (150ml) – 48 lei, Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 24 lei sau Deo Natural Spray (75ml) + Shower Gel (250ml) – 24 lei

Pachetele B.U. Heartbeat

Romanticele incurabile au o gamă dedicată: B.U. Heartbeat, inspirată din poveștile de dragoste ce se înfiripă în anotimpul rece.
Mireasma parfumului pornește de la notele dulci de bergamotă și fructe de pădure, străbăte inima florală de trandafir și frezie, ajungând la împlinirea lemnoasă a notelor de mosc, vanilie și lemn de santal care conturează olfactiv decorul de poveste al romanțelor din povești.
Pachetele pentru sărbători din gama B.U. Heartbeat sunt Eau de Toilette (50ml) + Deo Body Spray (150ml) – 48 lei, Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 24 lei și Deo Natural Spray (75ml) + Shower Gel (250ml) – 24 lei.

Pachetele B.U. Trendy
B.U. Trendy este gama dedicată fetelor pasionate de tot ceea ce este nou, cool și la modă. Pentru cele care nu urmează trenduri, ci pe care mai degrabăle creează.
Aromele de măr și mandarină descriu spiritul aventurier, neliniștit și mereu în căutarea unor experiențe noi. Notele de mijloc îmbină delicatețea feminității redate de florile de trandafir, liliac și bujorcu notele lemnoase de mosc și santal care completează întreg ansamblul de arome proaspete și delicate.
Pachetele pentru sărbători din gama B.U. Trendy sunt Eau de Toilette (50ml) + Deo Body Spray (150ml) – 48 lei și Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – 24 lei.
www.facebook.com/B.U.Romania/

SKINCARE: PACHETELE CADOU DE LA ELMIPLANT
Pachetele elmiplant pentru sărbători – dăruieşte momente unice de răsfăţ, căci Sărbătorile sunt întotdeauna un prilej de fericire şi relaxare, iar atmosfera caldă îmblânzeşte până şi cele mai reci zile.Frumuseţea inspirată din naturăse regăseşte în sezonul rece în pachetele elmiplant, special concepute pentru a oferi clipe de bucurie celor dragi. Îngrijirea completă este dezvăluită de pachetele duo, care conţin momente de răsfăţ pentrutrup şi simţuri.


Pachetul elmiplant Skin Moisture pentru tenul normal şi mixt – 18,08 lei

Conţine lapte demachiant hidratant şi cremă pentru faţă, ambele pentru ten normal şi mixt, gama Skin Moisture.
De sărbători pielea radiază de bucurie datorită beneficiilor extractului 100% natural de gutuie care se regăseşte în laptele demachiant hidratant. Produsul curăţă blând orice urmă de machiaj şi revitalizează tenul. Crema de faţă Skin Moisture pentru ten normal şi mixt completează acţiunea laptelui demachiant. Formula sa hidratează pielea în profunzime, lasând-o suplă şi catifelată, gata să înfrunte condiţiile aspre ale vremii.

Pachetul elmiplant pentru îngrijire antirid Hyaluronic 3D – 25,64 lei
Frumuseţea nu cunoaşte vârstă, iar de sărbători momentele preţioase de răsfăţ vin la pachet cu un duo care „şterge” ridurile datorită formulei inovatoare cu triplu sistem de acid hialuronic. Crema antirid de zi cu factor de protecţie solară 15 hidratează intens şi netezeşte pielea, protejând-o împotriva factorilor agresivi din mediu. Nici zona ochilor nu este neglijată!–crema antirid dedicată zonei sensibile din jurul ochilor acţionează în profunzime, se absoarbe rapid şi lasă pielea fermă şi suplă, reducând liniile fine.

Pachetul elmiplant pentru hidratarea pielii corpului – 15,35 lei
Ritualul de hidratare este esenţial, iar pe timpul iernii pielea merită un răsfăţ cu atât mai deosebit. Gelul de duş cremă Care Moments, îmbogăţit cu extract de bambus şi orez, curăţă pielea în timp ce o hidratează, lăsând-o suplă şi catifelată. Cocktailul de sezon din loţiunea de corp Body Nutrients conţine iaurt, un ingredient bogat şi hrănitor şi bambus, pentru un efect de prospeţime, fineţe şi sănătate a pielii.

Pachetul elmiplant pentru hidratarea intensă a pielii foarte uscate a corpului – 14,98 lei

Conţine lapte de corp nutritiv-reparator Body Nutrients şi cremă reparatoare pentru mâini Perfect Hands
Laptele de corp conţine extract de bumbac şi lapte de orez, bogate în uleiuri şi proteine, cu acţiune intens hrănitoare. Crema reparatoare pentru mâini acţionează ca o barieră protectoare împotriva factorilor externi, datorită formulei cu ulei de macadamia şi miere. Epiderma este regenerată, catifelată şi parfumată.

Pachetul elmiplant pentru ritualul de relaxare – 20,76 lei

Conţine gelul de duş Senses Touch cu frangipani şi ulei de argan şi uleiul pentru masaj relaxant Body Senses
Zilele friguroase de iarnă devin mai blânde cu o şedinţă de spa… acasă. Gelul de duş Senses Touch răsfaţă simţurile şi le învăluie în aroma delicată de frangipani, iar uleiul de argandin compoziţie revitalizează şi catifeleză pielea, lasând-o curată şi proaspătă. Ritualul de relaxare este completat armonios de uleiul de masaj Body Senses, care învăluie pielea în mângaieri de ylang ylang şi lavandă,pentru senzaţii parfumate îndelungate.
www.facebook.com/elmiplant/, www.instagram.com/elmiplant/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *