Gallery

Orlov – bijuterii cu poveste

Pe lista unei calatoare innascute, asa cum sunt eu, se afla tot timpul o puzderie de tari si de locuri superbe unde TREBUIE neaparat, dar neaparat sa ajunga! 🙂
In cazul meu, in top sunt si vor fi intotdeauna tarile asiatice.

Am fost deja in cateva – Indonezia, cu superbul Bali si religioasa Java; surazatoarea Thailanda; melancolicul Laos si Cambodgia cea plină de istorie.

Dar setea mea este din ce in ce mai mare. Visez sa ajung cat mai curand si in Sri Lanka si in India – leaganul ayurvedei si al meditatiei si exerctitiilor yoga. Ba chiar planific deja pentru anul viitor o vacanta superba la poalele Hymalayei, in Nepal si Tibet.
Nu credeam, insa, ca primul meu contact cu aceste tari va veni, neasteptat, prin niste… bijuterii!
Niste bijuteri superbe si care spun povesti.
Creatii originale adunate sub brandul Orlov.

Spiritul de inovatie le-a permis celor de la Orlov sa creeze si sa ne incante cu 2 linii, cu 2 concepte diferite:
Orlov Natur Concept – bijuterii bazate exclusiv pe materiale si pietre naturale.
Si Andre Kanak Collection – bijuterii sub patronajul spiritului inovator si creativ al designerilor din India, Tibet si Sri Lanka .

Caci viziunea Orlov Jewellery este sa păstreze calitatea, originalitatea si diversitatea, pentru ca bijuteriile si accesoriile tale sa fie unice si perfect potrivite personalitatii si stilului tau de viata.
Adica eu, calatoarea, m-am indreptat din start catre colecţia de inspiratie tibetana.
Iar mondena din mine a ales, pentru evenimentele de beauty si fashion la care particip des, cercei si coliere din argint, cu pietre. Si, bineînţeles, către piesele din VintageCollection.

Orlov este o lume a celor care iubesc conceptul multitrend. Colectiile sale de bijuterii reprezinta brandul inovator si dinamic, produse alese echilibrat din noile tendinte ale modei accesorilor.

Argint, Aur, Cupru, Alpaca, Pietre ornamentale fine, pretioase si semipretioase reconstruite, Otel si Ceramica, materiale compozit, piele si acril – tot atatea elemente-cheie si materiale de calitate si inovatoare, pentru o colectie speciala de creatii unice Orlov.

Tinand cond de calitatea materialelor si a finisarii, de design, de faptul ca multe sunt creatii hand-made, te aştepti la nişte preţuri mari, nu-i asa?
Ei, bine, afla ca deviza Orlov este sa iti ofere valoare şi calitate la preţul corect.
Mai mult, cand cumperi din magazinul online Orlov, poti verifica exactitatea comenzii şi calitatea produselor la primirea coletului, după care să efectuezi plata.
Comandă-ţi şi tu bijuteria care ţi se potriveşte cel mai bine pe orlovjeweles.com
Bijuteria care sa iti spuna povestea. Care sa isi spuna povestea sa unica…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *