Gallery

Once 21, Forever 21!

Cine nu vrea să fie veșnic tânăr, plin de energie, cool & trendy ca la 21 de ani?! Tânăr vreau mereu să fiu, să trăiesc așa cum știu, vorba trupei Voltaj…
Și, dacă timpul nu stă în loc, iar legile firii, anii din buletin și sarbatorirea a 21 de ani… de la terminarea liceului par să afirme altceva, ei bine, eu mă încăpățânez să mă simt ca la 21 de ani!
Unii pot fi bătrânicoși și plicticoși încă de la 20, după cum alții își mențin spiritul tânăr și sugubâț ca în adolescență. Young at heart!
Căci, nu-i așa, până la urmă, ceea ce contează sunt atitudinea, starea de spirit, felul în care te îmbraci, modul în care te raportezi la limite, la reguli și la vârsta ta.

ONCE 21, FOREVER 21!
Și iată că, pentru noi toți cei cu spririt tânăr, așteptarea a luat sfârșit!
Pe 3 septembrie vom avea în sfârșit ocazia de a experimenta conceptul revoluționar Forever 21 și în România!

Căci brandul american de fashion Forever 21 (da, despre el este vorba!) își va deschide primul magazin din București. în noul centru comercial ParkLake. Marea Deschidere va avea loc pe 3 Septembrie, la ora 10 dimineața, la parterul noului mall ParkLake.

MUSIC & FUN @ FOREVER 21
Marea Deschidere de pe 3 septembrie va fi un eveniment plin de muzică, modă, cadouri și surprize captivante!
Însă cea mai mare surpriză le este rezervată primilor 300 de clienți care vor primi vouchere cadou în valoare de 50 de lei la evenimentul de deschidere.
Dana Rogoz, faimoasa actriță și bloggeriță de lifestyle și fashion, va fi gazda evenimentului, împărtășindu-și nerăbdarea până la Marea Deschidere.

Direct de pe catwalk în magazine, Forever 21 va lansa, în septembrie, și în București, colecția sa luxuriantă și inspirată de street style-ul însoritului oraș Los Angeles. De la boem, la clasic si feminin, fiecare fashion addict își poate găsi un stil personalizat, în paralel cu iubitorii brandului din cele 50 de țări în care Forever 21 mai este prezent.

Nici eu nu știam prea multe despre noul mall, ParkLake, așa că m-am înteresat și am aflat că noua destinație de shopping va oferi o gamă largă de produse dispuse în aproape 1.600 de metri pătrați de spațiu de retail. Formula câștigătoare a brandului implică o ofertă deosebit de variată de produse fresh, în pas cu moda, la prețuri incredibil de accesibile.

Tineri de toate vârstele, să ne pregătim, deci, pentru o experiență de cumparături unică, la Forever 21! Ideea este că putem să fim fix acolo pe 3 septembrie, la ora 10 dimineața, pentru a întâmpina cel mai așteptat eveniment al sezonului și cadourile si surprizele cu spirit young & stylish pe care Forever 21 ni le pregătește!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *