Quote

Of Love, Perfumes and other Drugs

Între Valentine’s Day și Dragobete, gândul ne stă numai la… iubire. Celebrăm dragostea în toate formele ei și în toate manifestările ei, cu toate simțurile larg deschise. Așa că nu întâmplător fix în această perioadă am testat noul parfum de lux unisex creat de Raluca Vasile. Un parfum cu poezie, un cocktail de iubire. Un parfum numit Divine.

 
DRAGOSTEA ESTE CEL MAI PLĂCUT DROG

Inspirat de profunzimile dragostei și de complexitatea “dependențelor” plăcute de iubire, Divine este un parfum surprinzător, misterios și narcotic, o poezie romantică și seducătoare, scrisă cu note seducătoare și intense de lime, vetiver, patchouli, lăcrămioare, mandarin verde, frezii, piper roz, cuișoare infuzate ȋn alcooluri narcotice. Învăluitor încă de la prima pulverizare, realmente seducător.
Pentru că toate acestea trebuiau să poarte un nume divin, asemenea poveștilor speciale de dragoste.

Și, tot asemenea lăgăturilor puternice create de dragoste, sticluța delicată este bine legată cu o cureluşă de piele, ce are ataşată o frunză de cannabis, sfidătoare, sculptată manual din piele naturală de prietenii de la Brosnor, artizani ȋn piele naturală din generaţie ȋn generaţie. Cureluşa artwork poate fi purtată la rochii, cămăşi sau bluze și este un detaliu inedit de o calitate superioară și este cadoul perfect care vine laolaltă cu parfumul Divine.

FEROMONI ȘI ALCOLURI NARCOTICE.
Parfumul face parte din linia de parfumuri cu feromoni naturali #SoDelicious, preferatele mele de până acum de la alături de YPA Artisan. Godilicious și Oudilicious, parfumuri pentru zei și zeiţe.

Vetiveria Zizanoides sau popular Vetiver este o iarba aromata, cu miros fresh si intens de fum, originata in Asia de Sud, extrasa si cultivata in Africa si America centrala. Esenta are un efect narcotic si afrodisiac, de aceea este un ingredient magic in parfumeria de lux. Cea mai apreciata esenta de vetiver se produce in Jamaica, si este un elixir mai pretios decat aurul.

“Divine, cockatil de arome aduce aromele exotice si diafane din colturi departate de lume, absolut de vetiver, coca, cannabis  intr-o alchimie rara cu note suave fresh si miros de iarba proaspata. Un cocktail de seductie binevenit in luna iubirii”, spune Raluca Vasile, parfumier de lux, creatoarea noului parfum Divine.

Divine Eau de Cologne  unisex, 50ml, 300lei (include curelusa din piele artizanală creata de Brosnor Deluxe pentru YPA) sau 200 lei doar parfumul.
Parfumul este disponibil din 14 februarie ȋn atelierul YPA Artisan by Raluca Vasile din București, str. Ion Slătineanu nr 26 și prin E-shop, Your Personal Aroma

Odată cu lansarea parfumului Divine, Raluca Vasile a adus și un omagiu aniversarii Marii Uniri, prezentand in avanpremiera extensia colectiei capsula Fleurs de Roumanie prin parfumul Peonia, inspirat de bujorul romanesc.

“prin fereastra inimii
dragostea
evadează spre norii cenuşii
zborul iubirii
în dansul fulgilor de nea

deschid umbreluţa ornament
sărutului franţuzesc
într-un cocktail servit
pe nerăsuflate
până-n adâncul trupurilor noastre
amestecate

pe terasa sufletului
transfer lumină
cu ochiul soarelui
deschis în stea de aur
pe chipul tău.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *