Gallery

O toamnă praktikă

Pentru o toamnă cât mai practică, Praktiker România, lider pe piaţa de DIY, cu 27 de magazine în 23 de oraşe din ţară, îşi răsplăteşte clienţii fideli cu o nouă campanie la nivel naţional.

Compania Praktiker România dă startul campaniei la nivel naţional „Praktiker oferă 1 autoturism KIA cee’d pentru clienţii fideli”, destinată clienţilor care au card de fidelitate Praktiker BLUE sau GOLD.
Campania se desfăşoară în perioada 7 septembrie – 10 decembrie 2016 şi reflectă dorinţa retailerului de a completa programul de fidelitatecu campanii exclusive.

Programul de fidelitate promovat de Praktiker România este unic pe piaţa de DIY, acesta oferindu-le clienţilor posibilitatea de a beneficia, în oricare magazin Praktiker, de numeroase avantaje prin cardurile de fidelitate BLUE sau GOLD.
Programul a fost dezvoltat din 2012, din dorinţa retailerului de a le fi alături clienţilorodată cu schimbările care apar în viaţa lorşi care, deseori, se reflectă şi asupra casei.

Iata ce beneficiile speciale poti obţine prin cele două tipuri de carduri, indiferent de magazinele Praktiker din care îti faci cumpărăturile:
Reduceri pe viaţă la cumpărături, de 5% sau chiar 10%
Oferte speciale, la fiecare promoţie existand produse exclusive dedicate posesorilor de carduri Praktiker, cu reduceri de până la 20%
Acces la un cont online unde poate fi verificat statusul cardului în orice moment.
Prin campania «Praktiker oferă 1 autoturism KIA cee’d pentru clienţii fideli», răsplătim cumpărătorii care se bucură constant de ofertele Parktiker.
Toţi clienţii posesori de carduri de fidelitate BLUE sau GOLD, care fac achiziţii cu cardurile de fidelitate din magazinele Praktiker şi din online în perioada septembrie – decembrie, au şansa de a câştiga o maşină Kia cee’d de Crăciun – aceasta este una din campaniile dedicate în exclusivitate clienţilor fideli Praktiker.
Pe lângă avantajele aduse de cardurile de fidelitate pe care le au, clienţii sunt surprinsi şi cu astfel de campanii avantajoase. Până la finalul anului vor mai desfăşura şi alte campanii cu beneficii dedicate exclusiv clienţilor fideli.

Cardurile de fidelitate BLUE sau GOLD sunt accesibile tuturor clienţilor Praktiker, ele putând fi obţinute gratuit în orice magazin, prin completarea unui formular. De asemenea, în baza cardului, clienţii îşi pot face cont online şi îşi pot monitoriza valoarea cumpărăturilor, pentru a şti în permanenţă beneficiile pe care le-au acumulat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *