Quote

O gură de oxigen pentru tenul tău

In ultima vreme am tot fost întrebată (exclusiv de catre fete, evident) dacă mi-am facut ceva la fața, căci pielea mea arată super bine și e așa, luminoasă.

O fi de la vara asta capricioasă, care ne surprinde in fiecare zi; sau de la culorile vesele pe care aleg să le port, raspund eu, mai în glumă, mai în serios.

Nu, nu mi-am “făcut” nimic la față. Urăsc acele și tratamentele invazive și orice nu e natural. Și sper să ma ajute gena bună și alimentația echilibrată și în continuare, ca sa nu-mi arăt niciodată vârsta…. conformă cu buletinul 🤣

Nu, nu mi-am facut nimic la față în afara de o banala curățare și hrănire așa, profi, ca la carte. Mai exact, doua ședințe de îngrijire de bază pentru ten, la Pure Salon – salonul la care am început sa merg de o lună, din Bd Dacia nr. 130A, etaj 1.

Despre ce este vorba?
Despre 5 pasi extrem de simpli, pentru o piele frumoasă in mod natural și obținută cât ai zice “Pure”.

Iata cei 5 pasi pentru un ten Pure – asa cum i-am urmat cu sfințenie la Pure Salon:

1. Probabil am mai spus in articolele mele doar de vreo 500 de ori pana acum ca orice tratament trebuie să se aplice sau sa fie executat pe un ten curat.
Așa ca primul pas in orice ritual de frumusete este – întotdeauna – Curățarea tenului cu produse delicate de demachiere. 

2. Aplică apoi un produs pentru peeling enzematic, care curăță în profunzime porii. Si lasa-l sa acționeze câteva minute înainte de a-l îndepărta.

3. Mmmm. Yummy for my skin. Aplicarea unei fiole de colagen cu elastina pe față este un răsfăț maxim. Imi simt pielea intinzandu-se si torcand de placere, ca o pisica siameza.

4. Si… incepe mezoterapia virtuala. Este un procedeu cu un aparat mic-mic si extrem de prietenos, care maseaza usor pielea. Si care, practic, deschide celula dermica si permite pătrunderea produsului în proporție de peste 95%. Adică eficienta maximă!
Produsul se va mentine local mai mult timp decat prin simpla aplicare a unei creme si se va elimina treptat si natural, hrănind pielea în profunzime.

5. Ce spui de… o gura de oxygen? Ultima etapă este oxigenarea tenului printr-un delicat jet de oxigen. Cu Oxygen Therapy, pielea pur si simplu respiră altfel. Își umple plamanii. Isi stinge setea de oxigen. Adică asa o simt eu cand ma privesc în oglindă, după ce termin ședința.

O piele curata, hrănită, aerisita si luminoasă va fi întotdeauna și frumoasa. Și un accesoriu neprețuit. 
Ca make-up imi aplic apoi doar mascara sau un ruj vesel si veșnica mea crema cu factor de protecție 50+. Plus un zâmbet molipsitor. Și sunt gata de ieșit la intalniri sau la un eveniment.

Nu, nu mi-am făcut nimic la față. Doar i-am dat tenului o porție de curățare si hrănire pură. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *