Gallery

O colectie diafana ca un poem de iarna

In prag de iarna, pe o vreme rece si ploioasa, mi-am gasit refugiul perfect: in paradisul femeilor, intr-un magazin nou-deschis in AFI Palace Cotroceni, admirand o colectie diafana, cu creatii 100% romanesti:
Colectia de iarna 2015 POEMA, deja la al 2 lea sau magazin in Bucuresti si la al 14 boutique din tara.

Am descoperit-o cu incantare, intr-un spatiu modern si elegant, dedicat feminitatii.
Si intr-o atmosfera festiva cu aer glam & vintage, sustinuta cu muzica de pian.
De un concert minunat Aylin & The Lucky Charms.
Si, nu in ultimul rand, de item-urile unicat, cu dantela, paiete delicate, matase naturala, pene de strut, tul si blana, care mi-au amintit de Marele Gatsby.

Iata si vedetele care au participat la deschiderea boutique-ului, purtand tinute POEMA:
Dana Rogoz, Aylin Cadar, Laura Cosoi, Dana Savuica, Diana Dumitrescu, Andreea Ibacka, Eli Roman, Octavia Geamanu, Raluca Lazarut, Cosmina Pasarin, Carmen Negoita si, evident, cea care ne-a cantat si incantat seara, charmanta Aylin Cadar.

„POEMA este proiectul la care am visat si in care am crezut foarte mult. Am pornit la drum cu o echipa inimoasa, creativa si am luat in serios totul, ne-am inarmat cu mult curaj si am raspuns cu bine, pana acum, provocarii de a aduce un brand romanesc in preferintele vestimentare ale femeilor.
Imbracam doamnele in haine care sa le faca remarcate in orice ocazie sau moment al zilei. Pot fi business la birou, pot gasi cu usurinta o tinuta pentru o cina romantica sau un eveniment deosebit, la fel cum pot gasi si outfitul potrivit de club sau de o iesire normala. La Poema pretuim calitatea si croim frumosul pe masura aspiratiilor clientelor noastre.”,
ne-a decalrat Dorina Dumitrache, creatoarea brandului POEMA.

Dragi iubitoare de frumos, magazinele POEMA din Bucuresti si din tara, e-boutique-ul www.poema.ro si www.facebook.com/poema.ro va asteapta cu portia de shopping si de inspiratie zilnica, in stilul consacrat POEMA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *