Gallery

O calatorie la Paris (premiu)? Sau in Bali? Ori poate in Brazilia?

Rasfoind cel mai recent catalog Oriflame, neobositei calatoare din mine i s-au aprins, brusc, senzorii dorului de duca.
Si m-am trezit visand, cu ochii larg deschisi, la destinatii dragi.
Care este legatura dintre produsele de beauty de la Oriflame si brusca mea reverie catre zari si mari si catre taramuri superbe?
Pai chiar este o legatura stransa! Haide cu mine sa o descoperim impreuna:

Discover PARIS – destinatia iubirii:

EA: Cultivate pe tărâmul parfumurilor fine, în Grasse, Franţa, florile de iasomie au fost alese ca inima a parfumului Eclat Femme de la Oriflame pentru luminozitatea incredibilă, delicata şi pentru esenţa lor nobilă.

EL: Estenţa luxului tipic franţuzesc este, insă, privită si din perspectiva masculinităţii sofisticate, nu doar a chic-ului feminin. Prin parfumul provocator Eclat Homme de la Oriflame, cu note-semnătură unice, a la francaise, de cedrată şi piele Barenia

De pe 22 aprilie pana pe 22 mai cumpara o apa de toaleta Eclat (Eclat Femme, 50ml sau Eclat Homme, 75 ml, oricare 53,99 lei) si inscrie-te, prin codul primit, in concursul “Chic in Paris”.
Ai, astfel, mari sanse sa fii chiar tu castigatoare unei excursii gratuite pentru voi doi. Unde altundeva decat la Paris – capitala dragostei?!
Si, pe langa excursie, se mai pot castiga si multe, multe alte premii in stil frantuzesc, produse sau cursuri de make-up de la Oriflame.
Suna extrem de… chic, nu-i asa?!

In asteptarea tragerii la sorti, care poate te va anunta sa va faceti bagajul si sa evadati in Paris, poti insa sa calatoresti deja, cu toate simturile, in capitala Frantei.
Nu trebuie decat sa te lasi purtata de aromele speciale, pariziene, ale gamei Discover Parisian Delight de la Oriflame:
Exfoliant de corp, 200 ml, 14.99lei, Gel de duş, 250 ml, 7.99lei si Săpun, 90 g, 3.99lei

Discover BRAZIL – exuberanta si culoare:

Sau, de ce nu?, largeste-ti harta destinatiilor exotice catre care ai vrea sa calatoresti.
Acorda-ti zilnic cateva momente de revigorare si de visare.
Si poti ajunge chiar in Brazilia cea pasionala. In mijlocul junglei amazoniene. Sau pe plajele inconjurate de munti din Rio. Ori in torentul de senzatii si arome ale cascadelor Iguazu.
Cu gama cu arome exotice Discover Brazilian Passion de la Oriflame: Săpun 90 g, 3.99lei, Gel de duş pentru tine, 250 ml, 7.99lei.
Ia-l si pe El in calatoria ta braziliana: Gel bărbătesc pentru duş, Discover Brazilian Adventure, 250 ml, 7.99lei.

Si, daca vrei sa continui aventura pasionala, am cautat pentru tine si iti recomand o excursie senzationala in Brazilia si Amazonia, toamna aceasta.

Discover BALI – o destinatie de vis:

De multe ori, detaliile mici, dar esentiale, starnesc pasiuni nebune.
De ce sa nu descoperi, deci, superba insula Bali prin gama aromata si relaxanta Discover Bali Paradise de la Oriflame? Săpun lichid pentru mâini, 300 ml, 11.99lei, Săpun, 90 g, 3.99lei, Gel de duş, 250 ml, 7.99lei.

Eu, de exemplu, m-am indragostit de Bali pe loc, doar citind “Eat. Pray. Love.” – romanul auto-biografic al celebrei Elizabeth Gilbert. Este la fel de adevarat ca am continuat sa ma indragostesc iremediabil de el, in timpul ce-l vizitam. Ba chiar si acum, cand scriu, mult dupa ce am plecat fizic de acolo…
Nu degeaba Bali este recunoscut drept un taram paradisiac. O frumusete aproape nepamanteana, cu munti mereu inverziti, campuri verzi de orez, copaci plini de flori necunoscute, temple cu o arhitectura senzationala, lacuri si ceruri incredibil de albastre, oameni frumosi, cu fete continuu zambitoare.

Asa ca… de ce sa nu traiesti si tu experienta balineza completa, cu masaje relaxante, flori de frangi-pani in par, temple balineze delicate si Oceanul Indian deschizandu-se, albastru, in fata ochilor tai? Ce spui de un Revelion pe plajele din Bali?

Sub soarele mediteraneean, in Sicilia sau Portofino

Inspirată de luxul şi culorile intense specifice rivierei italiene, colecţia de make-up Giordani Gold Portofino de la Oriflame conţine tot ceea ce iti trebuie pentru perfecţiunea unui look atins de sărutul razelor de soare de pe coasta mediterana:
Luciu de buze FPS 15 Giordani Gold Portofino, 22.99lei,
Ojă Giordani Gold Portofino, 17.99lei,
Pudră iluminatoare Giordani Gold Portofino 44.99lei.

Si, daca soarele mediteraneean iti iubeste pielea si tu il iubesti pe el, lasa-te invaluita in voie si de aromele solare siciliene, cu gama Discover Sicilian Dream de la Oriflame: Săpun lichid pentru mâini, 300 ml, 12.99lei, Săpun solid, 90 g, 3.99lei, Gel de duş, 250 ml, 9.99lei.

In cazul in care vrei sa calatoresti mai mult decat cu gandul si cu simturile, iti recomand un superb circuit complex si insorit, pe Coasta Amalfiteana si in Sicilia.

Tu in ce destinatie vrei sa calatoresti astazi? Dar maine?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *