Quote

Noutăți parfumate de la Dolce&Gabbana

EMILIA CLARKE ESTE NOUA IMAGINE A DOLCE&GABBANA THE ONE!
Emilia Clarke cea superbă, senzuală, aparent minionă și fragilă, dar emanând atât de multă forță și energie, și-a câștigat anul acesta o binemeritată nominalizare la premiile Emmy și a devenit de curând imaginea parfumului The One Dolce & Gabbana.

“Emilia Clarke întruchipează perfect femeia Dolce&Gabbana: ea este radiantă şi plină de viaţă. Personalitatea şi frumuseţea ei naturală vor capta esenţa acestei noi campanii: veselă, spontană şi energică. She is The One!”, declară Domenico Dolce şi Stefano Gabbana.
Iată deci încă o fațetă pe care talentata și versatila actriță britanică de 30 de ani ne-o arată și cu care ne surprinde din nou.
Because She is The One!

Precum femeia D&G și deja cunoscuta Apa de Parfum The One, și The One Apa de Toaletă este o aromă încântătoare, senzuală şi feminină. Ce aduce în plus este doza de prospeţime, punând în valoare ingredientul său cheie: crinul imperial.

O campanie pe care aș putea-o privi ore întregi, iar și iar, ca pe orice film italian de calitate, tonic și vesel ca adierea vântului aducând mirosul florilor, într-o zi de vară:

THE ONE EAU DE TOILETTE
Iată că toamna vine cu noutăți de la D&G: un nou parfum, un nou ambasador, o nouă campanie.
Dolce & Gabbana ne face cunoștință, anul acesta, cu o nouă si o mai ușoară interpretare a cunoscutului său parfum The One. Este vorba despre The One Eau de Toilette – o apă de toaletă care ne invită într-o călătorie în lumea parfumurilor feminine, în care noua față reprezentativă este carismatica Emilia Clarke.

The One Eau de Toilette este un parfum încântător, senzual, cu prospetimea crinului regal. Mai vibrant ca oricând, parfumul floral a fost captat în toate nuanțele sale de către parfumierul Michel Girard, pentru a crea o nouă dependență florală și pentru a-și etala senzualitatea.

AROMA ȘI AMBALAJUL
Pentru a prezenta noua Apa de Toaleta, Dolce & Gabbana revine la cunoscuta sticla a clasicului The One, cu linii mai înalte, mai subțiri și mai elegante. Capacul geometric auriu, sigla neagră și sticla de culoare auriu deschis repetă codurile de culoare ale gamei.

Aroma în sine are note albe și aurii: petalele albe ale crinului regal, învaluite cu polen de aur, întâlnesc florile de bergamota, esenta de mandarin, lychee de mătase și piersici albe…
O esență aparte a ylang moheli, distilată special pentru a dezvălui fațetele luminoase ale crinului, este îmbunătățită prin flori delicate de portocal, atinse cu miere. O suflare senzuală de vanilie, vetiver și mosc, un buchet exuberant într-o nota senzuală.

I am The One. You are The One!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *