Gallery

Noutăți de la NoMasVello

TOAMNA VINE CU 3 CENTRE NOI NOMASVELLO:
Vești bune pentru toate iubitoarele (ca să nu spun tare “dependentele”) de frumusețe! NomasVello,, reteaua Nr. 1 in Lume in Terapii cu IPL, atât tratamente de frumusețe cât și epilare definitivă, ajunge în România la 28 centre de infrumusetare. Căci, toamna aceasta, Nomasvello și-a propus și a reușit să vină mai aproape de noi și de nevoile noastre cu încă 3 centre în care ne putem bucura de tratamente senzaționale cu doar30EU/ședință:

Nomasvello ParkLake, Titan- din 1 septembrie.

Nomasvello Megamall, in zona Iancului-Patelimon – se va descide vineri, pe 16 septembrie.

Si Nomasvello Bucuresti Mall, în Vitan isi va deschide portile sambata, 1 octombrie.

Brandul Nomasvello (No+Vello), Numarul 1 in Lume in Epilare Definitiva si Rejuvenare cu IPL ajunge, astfel, la 28 de saloane de infrumusetare deschise in Romania, in doar 6 ani de existenta.

DE CE IUBIM NOMASVELLO:
Sunt clientă Nomasvello deja de un an. Am testat câteva tratamente de rejuvenare facială și am făcut si câteva ședințe de epilare definitivă. Înțeleg, deci, perfect, în calitate de clientă, de ce lumea iubește procedurile și politica NomasVello.
Succesul conceptului No+Vello se bazeaza indeosebi pe pretul fix si unisex de doar 30 euro pe sedinta, indiferent de zona tratata si pe eficienta ridicata a tratamentelor, care transforma clientii in adevarati promotori ai serviciilor.
Uite, de exemplu oferta lunii septembrie este absolut imbietoare: platesti 600 lei si beneficiezi de cate sedinte doresti, fie de epilare definitiva cu IPL pentru orice zona, fie de rjuvenare faciala.

Centrele Nomasvello au in permanenta activa si o campanie de loializare a clientilor, acestia primind bani inapoi sub forma de puncte, prin cardul de fidelitate No+Vello, precum si o sedinta gratuita de epilare definitiva (inghinal, axila sau fata) pentru fiecare 3 prieteni convinsi sa aleaga No+Vello. Mai mult, clientii care au efectuat un tratament cu IPL beneficiaza de preturi reduse cu 50% la terapiile adiacente cu tehnologiile ProSkin si LED.

Pe langa toate aceste atribute, serviciile Nomasvello se remarca prin utilizarea unei tehnologii proprii de ultima generatie, prin specialistii acreditati si prin protocolul de lucru international, toate acestea asigurand rezultatele optime ale tratamentelor. Mai mult, toate saloanele din retea asigura epilarea definitiva si pe piele bronzata in conditii de maxima siguranta si eficienta, prin tehnologia Sun&SAFE.

În plus, rețeaua NomasVello a fost votata in Martie 2016 de catre Franchise Direct drept una dintre cele mai profitabil eafaceri in sistem de franciza din Europa. Și continua sa se extinda la nivel national, intentionand sa aiba minimum 30 saloane active pana la sfârșitul acestui an.
In primul semestru al anului 2016, Nomasvello Romania a inaugurat 6 noi saloane de infrumusetare, in orasele Oradea, Pitesti, Arad, Galati, Braila si Bucuresti (Promenada Mall).
Compania continua procesul de extindere cu 3 noi centre in spatiile comerciale din capitala: Nomasvello Parklake, inaugurat pe 1 septembrie, Nomasvello MegaMall, activ din 16 septembrie, respectiv Nomasvello Bucuresti Mall Vitan, care se va deschide la data de 1 octombrie 2016.

Noile centre care urmeaza a se deschide vor pune la dispozitia clientilor terapii de infrumusetare cu IPL, alaturi de tratamentul facial ProSkin. Prin epilarea definitiva cu IPL se elimina parul de prisos si se trateaza foliculita, in timp ce rejuvenarea cu IPL atenueaza ridurile, petele si urmele de acnee. Tehnologia ProSkin de curatare faciala in profunzime actioneaza pe baza ultrasunetelor si a energiei galvanice, eliminand celulele moarte, excesul de sebum si punctele negre, pentru un ten frumos si sanatos.
Toate noile centre Nomasvello vor comercializa produsele profesionale No+Vello pe baza de acizi naturali proprii pielii, care sunt optimizate pentru fiecare tip de ten. In plus, ele vor oferi Gratuit tuturor celor interesati testarea epilarii definitive, alaturi de o diagnoza faciala cu lampa cu ultraviolete.

In aceasta primavara, brandul No+Vello a initiat un proiect-pilot in cadrul Promenada Mall, unde a lansat conceptul de Nomasvello Point, un business atractiv in sistem de franciza, pe care urmeaza a-l dezvolta la nivelul oraselor mici din Romania. Prin inovatia No+Vello Point se poate deschide un centru cu serviciile Nomasvello in cadrul unei afaceri deja active din tara, daca publicul-tinta este acelasi: romani cu venituri medii si peste medie, interesati de serviciile de beauty si de ingrijirea personala.

Pana la finele anului 2016 reteaua Nomasvello Romania intentioneaza sa aiba minimum 30 centre active, cautand francizati pentru deschiderea de noi saloane in orase precum Baia-Mare, Sibiu, Targu-Mures, Alba-Iulia, Constanta, Timisoara si Piatra-Neamt.
Brandul va continua sa se extinda cu noi saloane si in capitala, pentru a fi prezent in toate centrele comerciale populare din Bucuresti.
Prin sloganul “Frumusetea se ingrijeste” si prin endorsarea tratamentelor sale de catre vedete, bloggeri si alte persoane publice din Romania, Nomasvello subliniaza importanta ingrijirii personale ca rutina zilnica, pentru pastrarea frumusetii naturale.

Sunt absolut încântată că, după centrul din Bd Unirii, voi mai avea încă un centru Nomasvello foarte aproape de casă, și anume noul NomasVello din București Mall Vitan. Let’s be gorgeous!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *