Gallery

Noul meniu verde de la Miko, pentru o viata sanatoasa

“Sanatate, ca-i mai buna decat toate”.
Asa suna o vorba din batrani. Si nu-i asa, la ea ne gandim prima data atunci cand ne facem o lista de dorinte. Caci starea de bine fizica si psihica este esentiala pentru a ne putea bucura de tot ce are viata de oferit.
Care este primul pas către “mens sana in corpore sano” – tonus psihic bun şi un organism sănătos? Adoptarea unui program echilibrat de miscare si alimentatie.

MIKO <3 GREEN! MIKO <3 HEALTHY LIVING

Meniu verde la Miko

Meniu verde la Miko

Din dorinţa unei reţete de viaţă sănătoase, Miko Cafe, Miko Med si Miko Beauty i-au adunat în acelaşi cadru chef Gabriela Simion, nutritionistul Alina Stoica si personal trainerul Alina Bunea pentru un Healthy Media Late Lunch.
Am vorbit şi despicat firul în 4 pe temele de interes, precum necesitatea unui stil de alimentatie sanatos, practicarea sportului si abandonarea obiceiurilor daunatoare in favoarea unor activitati sanatoase.
Cu această ocazie am aflat că a fost deschisa si terasa Miko Cafe si a fost prezentat noul Meniu Verde din Miko Cafe, Miko Palace si Miko Med.
Toţi cei interesaţi pot deci primi deja un meniu Miko green si personalizat in urma unei vizite la nutritionistul Alina Stoica.

Suntem ceea ce mancam, alimentatia echilibrata fiind un pilon al formulei pentru sanatate, ce aduce combustibilul de care corpul nostru are nevoie pentru a functiona bine.
Alimentaţia ne influentează nu doar aspectul fizic, ci si starea de spirit. Dar nu este suficient ca alimentatia corecta si sanatoasa să fie ocazională, ea trebuie integrată în stilul zilnic de viata.

In plus, nutritia fara sport si sportul fara nutritie nu isi vor atinge nici una, nici cealalta adevaratul potential, în condiţiile în care sedentarismul se resimte tot mai mult.
“Oamenii gasesc adesea multiple motive pentru a nu face sport: programul de lucru prea incarcat, oboseala, cumulul celorlalte activitati, lipsa de timp sau lipsa de energie. Noi încercăm sa aducem in atentia acestora necesitatea unui program regulat de miscare si beneficiile acestuia, atat fizice, cat si mentale”, a declarat Alina Bunea, personal trainer in cadrul Miko Palace.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *