Quote

NOA – new hot place in town

NOA RestoClub

NOA RestoClub

Nu cred că m-am mai distrat de mult atât de bine la un brunch cum m-am distrat la NOA! În fine, e cazul să menționez că a fost un late, very late brunch (adică după ora 6 trecute fix) și că am degustat cu toții vinuri rafinate și cocktail-uri cool până târziu în seară. Pe scurt, Noa RestoClub, noul spațiu cozy din Calea Victoriei 26 ne-a invitat să testăm preparate delicioase din meniu, sa socializăm si sa ne bucurăm de atmosfera relaxată din acest spațiul cool.


Noa muta polul distractiei!

Unde? Pe cea mai animata strada a Bucurestiului, Calea Victoriei, la nr 26.
Spatiul, modern si elegant, mi-a amintit de glamour-ul anilor ’70, cubism, lumini calde, canapele îmbietoare, locul ideal pentru un pranz sau o cina la lumina lumanarii. Cu un design curajos si urban, imbina elemente art-deco cu accente dark, totul intr-o atmosfera linistita si classy care spune o poveste despre micile delicii ale vietii.


Ce am degustat la NOA și mi-a plăcut:

Tartinele pe care s-au servit
Vitello tonato
Salata piept de rata afumat cu mousse de branza de capra si avocado
Salara creveti si tentacule de calamari
Somon cu piure de cartofi si sos chorizo
Muschi de vita cu ciuperci.
Toate vesel decorate cu petale de panselute.


Conceptul NOA RestoClub:

Restaurantul Noa este de lounge ziua si club in serile de miercuri, vineri si sambata. Cu tineri care stau si socializeaza afara la un pahar de vin sau altii care danseaza inauntru, practic locul ideal unde business-ul se combina usor cu relaxarea, dar si muzica cu gastronomia.
Bucatarie moderna cu influente frantuzesti si italiene incearca sa aduca mancarea de bistro intr-o varianta modernista si mai vie, pe placul tinerilor.

Oamenii din echipă sunt tineri și pasionati de ceea ce fac, de la manager, bucatar chef si echipa sa, barman, toti avand experienta in domeniu. Dar mai mult decat atat, toti sunt ghidati de dorinta de a crea un spatiu perfect, nou, inovativ, un loc in care distractia si bunul gust sunt pe primele locuri.
Chef Albert Ciucur este bucatarul sef de la Noa Restoclub. Si-a inceput cariera de bucatar acum 13 ani. Chef Albert detine controlul tehnicilor bucatariei moderniste dar si a celei vechi, putand imbina acestea doua intr-o maniera proprie. Reuseste cu succes sa readuca la viata retete vechi boieresti reinterpretate intr-un stil unic cu touchuri frantuzesti. Si-a pus amprenta asupra menu urilor urmatoarelor restaurante: Escargot, Goccia unde a lucrat cu Chef Florin Dumitrescu, Sandalandala si cu experienta de 5 international in Spania si Cipru.


#Noa RestoClub – Calea Victoriei 26

Rezervari: 0799747557, Facebook: https://www.facebook.com/noarestoclub/, Instagram: https://www.instagram.com/noarestoclub/, Site: http://www.noarestoclub.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *