Gallery

No filter, just BU!

CELEBRÂND FRUMUSEȚEA UNICĂ, A FIECĂREIA DINTRE NOI
Anul acesta s-a dat startul în maratonul de zi cu zi al frumuseții fără filtru! Și iată că, zilele trecute, am fost prezentă la beauty – finish-ul primei campaniei #BUnofilter.
Invitația a venit sub forma unei provocări și a unei călătorii: de redescoperire a propriei frumuseți și feminități.
Așa că, într-o dimineață plină de lumină aurie și tomnatică, mi-am îmbrăcat un tricou. Tricoul meu cu mesaj profund, “Închide ochii și privește”, care îndeamnă la introspecție, la descoperirea frumuseții din noi, cea care se reflectă întotdeauna în aspectul exterior.
Am încălecat pe o șa.
Și v-am spus povestea #BUnofilter așa:

JUST #BUnofilter
Prin aromele sale pline de personalitate și povestea brandului, B.U. a vorbit întotdeauna despre autenticitate, despre îmbrățișarea multiplelor fațete ale personalității și despre o viață activă, trăită fără compromisuri și regrete. Iar acum la sfârșit de septembrie, B.U. a sărbătorit finalul campaniei #BUnofilter – o campanie cu iz de libertate, energie și dinamism, asemenea fetei B.U.

Campania a surprins realitatea noii generații, în care individualitatea este piatra de temelie a unei lumi noi, mai interesantă și complexă. B.U. a provocat fetele să renunțe la filtre și să dezvăluie frumusețea unei realități construite din caracterul spontan și divers al fiecăreia.

ANOTIMPURILE #BUnofilter
Campania #BUnofilter s-a desfășurat în două etape pe microsite-ul www.bunofilter.com:
într-o primăvară sărbătorită în spiritul Golden Kiss, cea mai recent lansată gamă de parfum, cu aromă prețioasă și fresh precum un ceai verde.
Și într-o vară activă ce a stat sub semnul B.U. in action, sub umbrela căruia stau antiperspirantele şi gelurile de duş smoothie revigorante.

În prima etapă, fetele au fost invitate să se înscrie pe microsite, alegând din stări autentice precum sparkling, wild, party girl, spicy, inFashion, free, romantic, inLove şi passion.
Marea câștigătoare a primei părţi a campaniei, Raluca Pufan, a câștigat o ședință foto profesională în care spectrul colorat și vioi al personalității sale a fost pus în evidență.

Campania a continuat, tot timp de 9 săptămâni, cu lansarea provocării unei veri pline de energie, unde fetele au ales dintre stările fără filtru: passion, strong, playful, GetSetGo, powerful, confident, iCanFly, NeverGiveUp, balanced.
După această a doua etapă, Roberta-Alessandra Leceanu a fost desemnată marea câștigătoareși a câștigat o pereche de ghete Kangoo Jumps și un tricou #BUnofilter. Ocupantele următoarelor trei locuri au câștigat brățări fitness din silicon cu pedometru și tricouri personalizate #BUnofilter.

Iată, deci, cum B.U. ne-a provocat, zi de primăvară până-n toamnă, să fim noi însene, autentice, fără niciun filtru. Să ne cultivăm frumusețea din interior și să o lăsăm să ni se vadă pe chip și în ochi. Și să nu uităm să zâmbim, în fiecare zi.
Just B.U. Aceasta este adevărata definiție a frumuseții!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *