Gallery

Nivea spring news

DEMACHIEREA NOASTRA CEA DE TOATE ZILELE
Oricat de obosite am fi si oricat de alert si, cateodata, nebunesc ne-ar fi ritmul sau deadline-ul proiectelor, nu, chiar nu putem sari fix pasul esenţial către un ten frumos si sanatos! Da, despre demachiere vorbesc 🙂
Mai ales cand avem la indemana o solutie magica si rapida, cat ai zice NIVEA! Transformă misiunea imposibilă a demachierii într-una posibilă, simpla şi extrem de rapidă cu NOUA Apă micelară calmantă 3 în 1 de la NIVEA: îndepărtează machiajul de peste zi în doar câteva minute si lasă tenul proaspăt şi hidratat!

Descoperă cele două formule inovatoare de la NIVEA şi află care ţi se potriveşte cel mai bine (oricare varianta costa 18.92 lei):
NIVEA Apa micelară delicată 3în1 pentru toate tipurile de ten, cu o formulă de îngrijire extrem de eficientă, cu dexpantenol şi ulei din sâmburi de struguri, ce îndepărtează rapid machiajul tenului, chiar şi pe cel din zona ochilor, hidratând dintr-o singură mişcare.
Printr-o atingere delicată, NIVEA Apă micelară calmantă 3în1 cu ulei natural de migdale curăţă eficient, dar blând și în profunzime machiajul tenului și al zonei ochilor, iar tu te vei bucura de hidratare şi catifelare. Datorită tehnologiei micelelor, nu va fi nevoie să îţi clăteşti tenul după folosirea produsului.

Nivea Protect & Care deo

Nivea Protect & Care deo

INGRIJIRE – LA FEMININ SI LA MASCULIN. DE LA NIVEA!
Da, există! Întreaga îngrijire NIVEA într-un deodorant din noua gamă de deodorante Protect & Care.
Deodorante care, din grija pentru tine si cei dragi, oferă îngrijirea unică NIVEA inspirată din NIVEA Creme, prețioasa cutiuță albastră, devenită, în timp, simbolul brand-ului.

Adio, roseata si iritatii! Ingrijire maxima pentru pielea sensibila a axilei, datorita ingredientelor delicate şi parfumului unic NIVEA Creme din Protect & Care.
In plus, gama Protect & Care asigură protecția eficientă timp de 48 de ore împotriva transpirației. Rezultatul? Pielea ta va rămâne foarte fină, protejată şi împrospătată de parfumul atât de familiar, pe care adesea îl asociezi cu grija.

De azi nu trebuie să mai faci compromisuri între ÎNGRIJIRE și EFICIENȚĂ pentru că acum le poți avea pe amandouă într-un singur deodorant. Da, chiar şi bărbaţii au nevoie sa simtă grijă! De aceea, NIVEA MEN lansează deodorantele Protect & Care cu un parfum modern și masculin ce oferă echilibrul perfect între protecția eficientă, timp de 48 de ore împotriva transpirației și îngrijirea unică NIVEA MEN pentru o piele fără iritații!

Poti alege produsul tau preferat din cele trei variante: spray, stick şi roll-on, toate inspirate din formula deosebit de hrănitoare a celebrei NIVEA Creme. Noile produse NIVEA şi NIVEA MEN sunt deja disponibile în magazine, 11.91 lei fiecare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *