Gallery

Află cum au sărbătorit Ziua Femeii Nico şi Claudia Rawlings

Astăzi este ziua în care sărbătorim Feminitatea şi în care noi, femeile, suntem vedetele incontestabile. Aşa că nu întâmplător îţi aduc chiar astăzi veşti glam despre lumea frumuseţii şi a sensibilităţii:
Cu ocazia Zilei Femeii, moda s-a împletit spectaculos cu muzica într-un cadru inedit, la Aeroportul Henri Coandă, unde creatoarea de modă Claudia Rawlings şi-a prezentat colecţia – un omagiu adus primăverii şi feminităţii.

Susţinut la Terminalul Plecări al Aeroportului Henri Coandă, show-ul a fost, practic, o invitaţie într-o călătorie specială, la care au luat parte vedete, jurnaliste, bloggeriţe, influencers din lumea fashion and beauty, iubitoare de frumos.

Nico a purtat o creatie Claudia Rawlings la prezentarea de modă a creatoarei

Nico a purtat o creatie Claudia Rawlings la prezentarea de modă a creatoarei

CONCERTUL NICO A ÎNCHEIAT, ÎNNTR-UN MOD SPECTACULOS, PREZENTAREA DE MODĂ
Prezentarea de modă a creatoarei Claudia Rawlings din cadrul acestui eveniment – “Airport Design Week” – a adus laolaltă cele mai reprezentative si mai spectaculoase creaţii vestimentare ale designerului.
Iar momentul a culminat cu concertul lui Nico, artista care ne-a încântat cu vocea sa superbă, pusă în valoare e hitul internaţional “Come Fly with Me”, o melodie tematică pentru acest show de modă; si am avut ocazia sa ascult şi noua ei melodie, “În locul tău”, pe care nu o auzisem încă.

Nico a strălucit pe scenă într-o rochie din jerse de mătase şi mătase creponată, cu pliseuri foarte fine şi un corset spectaculos.
“Claudia Rawlings mi-a creat ţinuta plecând
de la personalitatea mea. Ştie că îmi place să
îmi pun în valoare pe scenă şi o latură rock & edgy.
Aşa că a transpus perfect această latură a mea
în combinaţia de negru şi auriu închis din rochia
pe care am purtat-o la concert, în cadrul prezentării
de astăzi.”
, a declarat Nico.
De altfel, şi dansatoarele ei au evoluat în cadrul show-ului de ieri purtând tot rochii semnate Claudia Rawlings.
Artista a început încă din vară să poarte rochiile speciale Claudia Rawlings – cea care îi creează ţinutele personalizate pentru scenă fiind, pe lângă designer, şi stilistă.


CLAUDIA RAWLINGS FROM WOODLAND FAIRYTALE

Ca un tribut adus feminităţii şi primăverii, colecţia prezentată de creatoarea de modă Claudia Rawlings a fost o revelaţie aflată sub semnul “Woodland Fairytale”.
“Prin aceste creaţii am vrut să transmit
poveşti romantice din tărâmuri de basm,
inspirate de Zânele lui Botticelli şi spuse
în culorile primăvăratice şi în limbajul florilor”
, mărturiseşte designer-ul Claudia Rawlings, creatoarea brandului.

Catwalk-ul a fost invadat pentru câteva minute de rochii din mătase cu imprimeu floral (un design creaţie proprie, cu irisi şi orhidee), dublat de aplicatiile foarte fine de flori, frunze de iederă şi fluturaşi din matase, realizate în tehnica 3D.

Au fost admirate şi aplaudate la scenă deschisă şi rochia-statement cu trenă, realizată din pene de păun şi accesorizată cu pene de păun şi de raţă mallard, ca şi rochia X-Ray Slide, extravagantă, realizată din bucăţi de film de radiografie.

Echipa de make-up artisti SLA Paris Romania a asigurat machiajul spectaculos al frumoaselor modele de la ICAN Model Management. Iar ţinutele au fost acompaniate de accesorii florale – coroniţe cu irişi si orhidee realizate de The Flower Story.
Ele au reprezentat, de altfel, piesele delicate şi primăvăratice care au încununat, la propriu şi la figurat, mesajul plin de feminitate al întregii colecţii semnate Claudia Rawlings. Felicitări şi la cât mai multe colecţii înainte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *