Quote

New in town: Meli Melo Deco

Iti dezvaluiam saptamana trecuta despre cea mai asteptata noutate de la Parklake – deschiderea noului magazin Meli Melo Deco la etajul 1 al mall-ului din zona verde a Bucurestiului, Parcul IOR.
Iar vestile bune continua: Meli Melo Paris nu a deschis un singur magazin Meli Melo Deco, cel din Park Lake Mall, ci încă 3 în București, in galeriile comerciale din Centrul Comercial Orhideea, Cora Pantelimon si Auchan Titan.

CE GASIM LA MELI MELO DECO?

Un univers interior multicolor, variat si eclectic, al obiectelor de decor si mic mobilier! O incantare pentru ochi ai suflet, de unde cu greu te poti desprinde, ca dintr-o poveste frumoasa, spusa de micile decoratiuni.
Un univers aparte, pe care l-am descoperit cu nerabdare si incantare la inaugurare, in 5 cornere amenajate in magazin de catre 5 invitati speciali, care astfel au oferit oaspetilor idei de styling interior inedite si foarte inspirate.

That's me in the spot. That's me in the corner... In the exotic corner - @ Meli Melo Deco

That’s me in the spot. That’s me in the corner… In the exotic corner – @ Meli Melo Deco

5 DESIGNERI SPECIALI PENTRU 5 CORNERE MELI MELO DECO:
Cine au fost cei 5 designeri de interior care au decorat cornerele speciale și au pregatit magazinul pentru inaugurare? Care au fost tematicile abordate de fiecare? Pai sa ii luam in ordinea numerelor de pe tricou:

Adela Pârvu (blogger) si echipa ARA Architecture & Design – Picnic pe terasa

Carmen Negoiță (blogger & globetrotter) – Exotic relaxation corner

Mihaela Radu (redactor-sef al revistei Casa si Gradina) – Wild elegance table setup

Carli Marian (peisagist) – Baie de inspiratie marina

Irina Cucu (arhitect si graphic designer andreearaicu.ro) – Reading corner in living.

Ce zici? Ne cream si noi un corner numit “starea de vacanta” si ne intalnim acolo de fiecare data cand avem un dor de duca nebun catre locurile mult-visate? Meli Melo chiar are si o multime de fructe exotice de butaforie in dotare 😉 Și o mulțime de minunății și delicii deco. Le-am ochit eu încă de la prima vizită.

CE AM MAI AFLAT DESPRE MELI MELO:

Meli Melo – Paris a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent deținând un total de 44 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin tip outlet, 1 magazin în Chisinau (Republica Moldova) și 2 magazine în Sofia (Bulgaria).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *