Gallery

New flowers in town: Floridelux

Floraria FlorideLux, un flower-boutique cu arta proaspata, dechis pe Calea Mosilor 209.

Atunci cand flori exotice in cromatici apetisante se combina cu o cascada de plante decorative in buchete luxuriante si aranjamente florale impresionante atat prin idee cat si prin atentia la detaliile de executie, putem spune ca avem in fata adevarate opere de arta create din elemente vii.
Locul in care putem gasi aceste exponate efemere sublime, o galerie de arta florala, am putea spune, este Floraria FlorideLux, deschisa pe Calea Mosilor 209.
Aici, florile au fost imaginate in recipiente ingenioase precum cutii cilindrice din carton, coperte de carti, eprubete din sticla supradimensionate, cufere din lemn sau cani din ceramica decorative.
Inflorescentele intr-o explozie de culori, melanjul aromelor, prospetimea verdelui crud dominant si aranjamentele florale elaborate cu multa inventivitate de catre un maitre floriste cu o viziune artistica exceptionala, fac un spectacol parca desprins dintr-un Wonderland. Aici este locul unde trandafirii au parfumul ametitor al speciei initiale si isi pastreaza aroma si prospetimea timp de 7 zile, locul in care se reunesc florile exotice in nuante intense, cu aspect salbatic, foarte texturat dar, in acelasi timp, elegante, precum Floarea-Paradisului, Protea, Anthurium, Orhidee Wanda, Orhidee Phalaenopsis, Leucospermum, Gloriosa, Calla, Craspedia, locul in care concureaza nenumarate ispite vizuale si olfactive, in aranjamente speciale, simple sau tridimensionale.

„Povestea Florariei FlorideLux a inceput anul trecut, cand am ajuns in Bucuresti si vazand conceptul FlorideLux online, am luat decizia sa cumpar franciza si sa ofer oricarui trecator posibilitatea sa cumpere si sa ofere un buchet cu flori cu devarat de lux, in ocazii speciale. Ne-am propus, inca de la inceput, sa aducem doar flori de calitate, cu o durata de viata lunga, din Olanda si sa cream buchete altfel si aranjamente ingenioase care se transforma in memorii placute si dupa ce florile se ofilesc“, spune Andreea Feher, owner al Florariei FlorideLux de pe Calea Mosilor 209, pe care va invitam sa o vizitati pentru o experienta completa despre frumusete.

Evenimentul de deschidere oficiala a Florariei FlorideLux, Flower Art Event a fost o manifestare de arta efemera sustinuta de melanjul creativ intre pictura si aplicatii de flori naturale, din care au prins contur tablouri cu efect tridimensional realizate prin intermediul conexiunii artistice dintre un pictor si un maître fleuriste. Ideea de arta a fost extinsa si catre zona de candy bar, un corner gurmand decorat cu flori comestibile, realizat de catre partenerii de la Tort Design. Iar brandul Iza Van Dee a sustinut evenimentul prin arta vestimentara de exceptie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *