Quote

New beauty salon by Toma Ciurea

Toma Ciurea a deschis un nou salon de frumusete in Bucuresti

Toma Ciurea a deschis un nou salon de frumusete in Bucuresti

UN NOU SALON TOMA CIUREA ÎN BUCUREȘTI
Nu ai cum să nu fi fascinat de hair-stylist-ul cel trendy, Toma Ciurea, imediat ce îl cunoști și afli despre toate proiectele și inițiativele sale!
Îmi povestește, relaxat și zâmbitor, că inca din liceu s-a decis ca vrea sa fie hairstylist, așa că s-a specializat in Franta timp de 8 ani si apoi a decis sa-si deschida propriul salon în Romania. Isi face meseria cu pasiune, căci il fascineaza puterea stilistului de a schimba imaginea unei persoane in doar o jumatate de ora. Vrea să schimbe mentalități ale clientelor din România – destul de reticente la nou și ecentric. Și, nu în ultimul rând, face lobby să schimbe mentalitatea autorităților și să obțină o lege prin care cursurile școlilor de profil să dureze mult mai mult decât în momentul de față. Pentru că, da, avem nevoie de specialiști buni și bine pregătiți!

Și iată că, la început de toamnă, Toma Ciurea și-a deschis cel de-al doilea coafor din Bucuresti. Primul se afla in zona Kiseleff si a fost deschis in urma cu 4 ani, dupa ce acesta s-a intors din Franta. Iar cel de-al doilea este în cartierul Tineretului, pe str Piscului nr 16, bl 42. Un loc cossy, luminos, elegant, extrem de primitor si cu o echipa entuziasta, mereu cu zambetul pe buze, gata sa faca fata cu brio oricarei provocari.

PROVOCĂRILE LUI TOMA CIUREA
Și, dacă tot am spus “provocare”, provocarea acestui nou salon “de cartier” este de a aduce mai multa indrazneala in abordarea tunsorilor, a vopsitului si coafurilor. De regula, in saloanele de cartier se merge pe un stil mai clasic, mai comun, lucru pe care Toma își propune sa il schimbe cu noua noastra abordare.
“Ne dorim ca ale noastre cliente sa poata avea tunsoarea indrazneata pe care si-o doresc la preturi decente, fara sa fie nevoie sa se mai deplaseze in saloanele de lux ale capitalei” – spune Toma.

In cadrul evenimentului de deschidere, Toma Ciurea a facut o demonstratie de schimbare de look: avand un par lung, dupa aceasta schimbare clienta a plecat cu o tunsoare bob, coafat lejer, usor de intretinut si acasa, cu un minim necesar de instrumente si produse de styling: adica o placa de par si un fixativ lejer. Produsele folosite in salonul Toma Ciurea sunt produse profesionale, de cea mai buna calitate, care ingrijesc si protejeaza parul, fara a-l deteriora.
De abia aștept să mă las pe mâna lui profesionistă pentru o schimbare de look – încă nu dezvălui detaliile, va fi o surpriză!

In septembrie ne bucuram de 10% discount la toate serviciile sau beneficiem de un spalat cu masaj gratuit, la o tunsoare sau un coafat.
Programari se pot face pe pagina de Facebook sau la 0738.834.424

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *