Gallery

My Fair Lady la 60 de ani

Ei, bine, anul acesta, My Fair Lady a împlinit 60 de ani… 😉 Este vorba de 60 de ani de la premiera celebrei My Fair Lady a lui Frederick Loewe, moment celebrat în toată lumea prin punerea în scenă a mai multor adaptări grandioase ale scenariului original.

Si iata ca si noi ne bucuram in Romania de aceasta celebrare istorica, Grand Cinema & More aliniindu-se curentului global si aducând pe scena cinematografului interpretarea ”musicalului perfect” în viziunea regizorului Răzvan Ioan Dincă.
My Fair Lady va fi un spectacolul-eveniment, ce va prinde viață din 26 mai pe scena Grand Cinema & More, prin efortul a zeci de soliști, actori și dansatori.

”Această adaptare <<My Fair Lady>> este mai mult decât o punere în scenă extraordinară sau o demonstrație de joc actoricesc profesionist, este efortul susținut al unei întregi echipe de profesioniști care cred în acest proiect. Avem convingerea că vom putea aduce în fața publicului nostru un spectacol desăvârșit care, pe lângă desfășurarea dinamică și personajele vibrante, să recreeze acea aură care l-a consacrat drept <>”, a declarat Atena Simovic, Alternative Content & Events Director în cadrul Băneasa Developments.


MY FAIR LADY SI CIFRELE:

Implineste venerabila varsta de 60 de ani de la premiera!

Peste 200 de oameni on-stage și backstage pentru adaptarea scenică a ”musicalului perfect”

Colaborări cu unii dintre cei mai cunoscuți profesioniști ai domeniului: regizorul Răzvan Ioan Dincă, dirijorul Daniel Jinga, scenograful Maruti Evans, designerul de costume Oana Botez, coregraful Violeta Dincă și designerul de lumini Daniel Klinger

Peste 70 de artiști implicați, 27 de muzicieni, 200 de costume create special pentru spectacolul-eveniment.

Pregătirile pentru acest spectacol au început cu un amplu casting de 8 zile, la care s-au prezentat peste 250 de soliști, actori și dansatori.

Primele reprezentații ale musicalului My Fair Lady în regia lui Răzvan Ioan Dincă vor avea loc pe 26 mai 2016, ora 20.00, vineri, 27 mai 2016, ora 20.00, sâmbătă, 28 mai 2016, ora 15.00 și 20.30 și duminică, 29 mai 2016, ora 15.00 și 20.30. Unde?
la Grand Cinema & More din cadrul Băneasa Shopping City. Biletele se pot deja achiziționa de la casele de bilete Grand Cinema & More, dar și online, de pe www.grandentertainment.ro.
Vizionare placuta la show-ul – eveniment!

ECHIPA MY FAIR LADY
Echipa de producție va colabora cu o echipă internațională de creație, alcătuită din scenograful Maruti Evans, cunoscut pentru câștigarea Drama Desk Sam Norkin Award în 2013 și contribuția sa în spectacole precum ”Maestrul și Margareta” și ”Alice vs. Wonderland” și designerul de costume Oana Botez, câștigătoare a Barrymore Awards pentru Excelență în Teatru și Drammy Award.
Li se va alătura Daniel Klinger, unul dintre cei mai buni designeri de lumini din România.

Principalele roluri din acest spectacol vor fi interpretate de: Ernest Fazekas / Richard Balint – Henry Higgins, Irina Baianț / Ana Maria Georgescu – Eliza Doolittle, Adrian Nour / Cătălin Neamțu – Colonel Hugh Pickering, Florin Budnaru / Filip Ristovski – Freddy Eynsford-Hill, Oana Rusu / Diana Alexandra Vladu – Mrs. Pearce, Aura Călărașu – Mrs. Higgins, Ovidiu Usvat – Zoltan Karpathy.
Corul și orchestra vor fi conduse de dirijorul Daniel Jinga.

Urmareste noutatile, detaliile si programul si pe facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *