Gallery

My Burberry Nights

Îți mai amintești de filmul My Blueberry Nights, în care Nora Jones, Jude Law, Rachel Weiz si Natalie Portman spun, extrem de credibil, superba poveste de dragoste și viață a personajelor pe care le interpretează? După ce l-am văzut, acum câțiva ani, am rămas cu un sentiment plăcut și cu ideea că “Adio” nu înseamnă un sfârșit, ci, de ce nu?, începutul unei etape cu totul noi.

Spotul noului parfum My Burberry Black, în care protagonista este nimeni alta decât senzuala Lily James – noua față My Burberry – m-a dus instantaneu cu gândul la film ăsta și la Jude Law… Habar nu am de ce. Poate datorită nostalgiei pe care mi-au inspirat-o personajele, poate, cine știe, a pasiunii pe care o degajă poveștile ori, poate, din cauza sonorității numelor.

I PUT THE SPELL ON YOU
My Burberry Black, noul parfum vibrant ce capteaza intreaga esenta și întregul farmec al trandafirului simbolic, spune încă un capitol al povestii de seducție My Burberry și readuce în aerul tomnatic aroma fascinantă a unei gradini londoneze la caderea noptii.

Umbrela cu imprimeul brit, devenit deja simbol Burberry.
Celebrul rain-coat Burberry.
Femeia misterioasă, plină de mister și senzualitate…
Acestea sunt ingredientele secrete ale reinterpretării oriental-florale, realizata de renumitul parfumier Francis Kurkdjian și Christopher Bailey. Caci noul My Burberry Black este inspirat de atmosfera londoneză, de ploaie, de iconicul trench coat negru Burberry si de esenta misterioasă a trandafirului.

PLOAIE. NOAPTE. SEDUCȚIE
Dulce si captivant, o fuziune misterioasa si atragatoare a florii de iasomie scaldata in soare, cu nectar de piersici si trandafir dulce, My Burberry Black scoate in evidenta iconicul trandafir, asemanator cu intoarcerea neprevăzută și plină de emoții intr-o gradina londoneza, în acel moment magic cand amurgul serii se transforma in noaptea calda si cuceritoare.
Feerica si misterioasa precum femeia care poartă parfumul, sticla de culoarea chihlimbarului este finisata printr-o fundita de gabardine, neagra, legata manual. Iar deasupra fundiței se profilează, maiestous, capacul negru – reinterpretare a nasturelui trechului negru iconic semnat Burberry.

My London nights. My Burberry Nights…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *