Quote

Moroccan Essence – esența prețioasă a Marocului, direct pe chipul tău

1MoroccanEssence

Dintotdeauna am fost super nerăbdătoare și doritoare să descopăr cât mai repede noutățile.
Nu puteam lăsa din mână o carte până nu o terminam (spre disperarea alor mei, citeam chiar și la masă sau seara, în pat), ca să aflu cum se termină și să ii povestesc a doua zi colegei de bancă totul, în detaliu.
Muream de curiozitate să aflu totul despre ultimele hituri și cele mai noi vedete de la Holywood și așteptam cu nerăbdare să primesc cele mai noi numere din Popcorn și Bravo de la verișoara mea din Germania (cine nu s-a născut înainte de 90 nu o să înțeleagă setea avidă de noutăți pe care o aveam toți în timpul comunismului, mai ales că nu aveam acces la ele decât… pe sub mână, ilegal sau prin pile).
Iar când am început să lucrez, cel de-al doilea job al meu, cel într-un grup de presă, mi-a adus răsfățul absolut: să citesc revistele glossy înainte chiar ca ele să fie tipărite. Îți dai seama ce privilegiu pentru o news-addict, să aflu eu totul despre noutățile din beauty și fashion înaintea oricui alcuiva?! 😉

Nu e de mirare, deci, că până în zilele noastre mor de curiozitate să aflu totul despre cele mai noi colecții, cele mai trendy accesorii, despre produsele inovatoare și tehnicile wow care apar mereu în cosmetică și domeniul frumuseții. Nu mai departe de zilele trecute am citit despre Uleiul Pur și Prețios din Semințe de Cactus, Moroccan Essence.
Un tratament natural anti-age, biologic non-gras (ulei uscat), ceea ce îl face extrem de ușor de absorbit de piele, datorită concentrației ridicate în antioxidanți ce combat efectele radicalilor liberi din atmosferă. Este un ulei 100% natural și biologic, fabricat de femei de femeile berbere din Maroc, cu meticulozitate și răbdare desebită: să ținem cont că pentru fiecare litru sunt necesare 30 kg semințe, adică o tonă de fructe!
Uleiul pur și prețios din semințe de Cactus (15 ml) Moroccan Essence, preț de lansare 187.90 lei, este disponibil online pe www.moroccanessenceshop.com.


5 beneficii ale uleiului prețios din semințe de cactus:

Hidratează, hrănește și destinde pielea în profunzime.
Protejează împotriva radicalilor liberi, principala cauza a îmbătrânirii celulelor.
Previne și reduce ridurile.
Ajută la dispariția petelor negre și a cearcănelor.
Închide porii și uniformizează tenul, dându-i o textură fină și catifelată.

Uleiul prețios din semințe de cactus este foarte concentrat în vitamina E, conținând mai mult decât oricare alt ulei, folosit în cosmetică, 1000 mg/kg; de 150 % mai mult decât în uleiul de argan.
Este concentrat și în acizi grași esențiali inclusiv Acidul Linoleic și Omega 6. Elixirul are un miros vegetal de fân cosit și o excelentă catifelare la atingere, pătrunde rapid lăsând pielea fină și non-grasă. Perfect hipoalergenic este adaptat pentru toate tipurile de ten atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Descoperă povestea Moroccan Essence, mai multe detalii despre istoria uleiului de cactus, dar mai ales de unde îl puteti achizitiona: pe www.moroccanessenceshop.com și pe Facebook.

Produsul a fost pre-lansat pentru presă zilele trecute în showroomul Ellis Luxury din zona Pieței Lahovari. Brandul Ellis are o poveste de succes ce răsună de 25 ani în lumea modei de lux, iar anul acesta este unul cu totul totul special. Mai multe suprize și noutați vom afla curând, chiar de la designer, pe pagina de Facebook și pe website-ul www.ellis-luxury.ro. Până atunci, sunteți invitați la Ellis Luxury Showroom, pe Str. Dionisie Lupu, Nr. 74, pentru o sesiune fashion alaturi de speciliștii casei de lux.
Iar lansarea oficială va avea loc zilele viitoare, în cadrul cosy al cafenelei Bellini din Centrul Vechi al Capitalei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *