Gallery

Momentele tale de răsfăţ matinal

Ziua buna se cunoaste de dimineaţă.
Haide să ne începem, deci, fiecare zi cu cele mai frumoase experiențe:
cu un zambet care sa ne lumineze întreaga zi.
Cu plăcerea matinala a unui duș revigorant. Ori cu rasfatul unei cafele aburinde, alaturi de o gustare sanatoasa si delicioasa.
Cu aroma unui parfum de suflet. Şi cu sărutul de “buna dimineaţa” al persoanei iubite.

UN DUŞ FANTASTIC

Gel de duş revigorant FA

Gel de duş revigorant FA


Descopera si tu momente magice pe care Fa ni le-a pregatit, vara asta, pentru răsfățul pielii și al simțurilor.
Te simți pur şi simplu FAntastic în pielea ta 😉 – cu noul Fa Magic Oil, care îngrijește ca un ulei și revigorează ca un gel de duș.

Datorita micro-emulsiei speciale, cu proprietăţi de îngrijire intensă a pielii, noul gel de duş te hidratează și te învăluie într-un parfum proaspăt si revitalizant de iasomie. La contactul cu apa, formula gelului se transformă într-o spumă bogată, care curăță pielea cu blândețe, lăsând-o mătăsoasă și hidratată.

Have a FAntastic day!
Noul Fa Magic Oil conține o tehnologie unică ce combină complexul Mildness Boost (o textură delicată și senzațională pentru piele) şi Tehnologia Micro-Oil (o micro-emulsie specială de hidratare, non-uleioasă, absorbită complet de piele).

Singura “dificultate”? Să alegi între Gelul de duș Fa Magic Oil – Pink Jasmine, 250 ml, 10,17 lei, Gelul de duș Fa Magic Oil – Pink Jasmine, 400 ml, 13,79 lei şi Săpunul Fa Magic Oil Pink Jasmine, 100 g, 2,62 lei.
Cu un parfum elegant și proaspăt, de iasomie roz, dușul de dimineaţă te va transpune, astfel, pentru câteva minute magice, într-o vacanţă exotică.

###
HAVE A HAIR-LESS DAY!

epilator revolutionar Rowenta

epilator revolutionar Rowenta


Da, ne place să ne simţim frumoase şi apreciate pentru look-ul impecabil, în orice moment al zilei. Iar pielea este accesoriul nostru de preţ, întreţinut, de multe ori, cu sacrificii (mda, renunţ la a doua îngheţată 😉 ) şi cu muuuultă răbdare şi mult timp alocat.
OK, am înţeles proverbul, baba rabdă la frumuseţe; însă noi, femeile moderne, nu trebuie să mai răbdăm nicio corvoadă.
Uite, cu epilatul, de exemplu.
Rowenta ne oferă o tehnologie avansată, care transformă o şedinţă de epilare într-o experienţă plăcută, uşoară şi rapidă.
Şi o piele fără niciun fir nedorit.

Cum?
Folosind unul din cele trei noi epilatoare performante:
Rowenta Silence Soft EP5640, cu sistemul silenţios încorporat şi cu tehnologia MICRO-CONTACT COMFORT.

Rowenta Soft Extreme EP7530 cu tehnologia care reuşeşte să reducă intensitatea durerii profunde, în timp ce jetul de aer al epilatorului calmează durerea superficială de pe suprafaţa pielii.
Ori Aquaperfect EP9300 de la Rowenta, care te va impresiona oferindu-ţi epilare fără durere şi posibilitatea de a folosi aparatul atât pe pielea uscată, cât şi, în premieră, pe pielea udă, chiar în timpul duşului de dimineaţă oori când eşti în mare, mare fugă.

Simte-te în largul tău cu Rowenta şi alege şi vara aceasta o piele impecabilă, fără niciun fir de păr nedorit şi… fără durere şi bătăi de cap!

###
FERICIREA E PE BUZELE TALE, LA DOAR UN… ZÂMBET DISTANŢĂ

Murad Rapid Collagen Lips

Murad Rapid Collagen Lips


Nu-i asa ca ziua începe bine şi continuă minunat sub semnul unui zâmbet matinal? Fie că te trezeşti cu el pe buze, fie că îţi este dăruit de persoana dragă, pe post de “bună dimineaţa”.

E clar că şi dr. Murad a urmat această veche filosofie de viaţă când au creat Rapid Collagen Infusion for Lips:
“Întotdeauna le spun pacienților mei să râdă în fiecare zi și să se încrunte cât mai rar pentru că puterea vindecătoare a zâmbetului este neprețuită”, ne dezvăluie dr. in medicina Howard Murad, fondatorul companiei Murad Inc. și al mișcării Inclusive Health.
“Chiar dacă zâmbetul și râsul pot contribui la formarea liniilor fine și a ridurilor din zona buzelor, cred ca această expresie a fericirii este una din cele mai importante părți ale stării de bine.
Rapid Collagen Infusion for Lips mă ajută să le ofer pacienților și clienților libertatea de a-și exprima fericirea fără a se teme de liniile fine care pot apărea.”

Un serum intensiv cu textura lejeră care îmbunătățește instant textura, dă volum și netezește buzele, pin susținerea producției de colagen și elastină, fără a exfolia agresiv și fără a provoca iritații.

Care este, deci, secretul de pe buzele tututor?
Complexul Murad Collagen Support Complex, un amestec de peptide anti-aging ce livrează particule de aminioacizi de colagen, care astupă liniile fine și ridurile și redau în timp aspectul tânăr al buzelor.
Plus extractul de Muguri de Muștar , care susține micro-circulația, pentru a le spori volumul și pentru a face buzele mai pline, în timp ce Extractul de Măr oferă pielii o hidratare avansată pentru buze mătăsoase.
Şi, bonus, Untul de Shea și Acidul Hyaluronic, care actionează împreună pentru absorbția avansată a texturii lejere a Rapid Collagen Infusion for Lips.

Un produs magic, pe care să îl porţi pe buze fie singur, fie sub rujul ori glossul preferat, dar neapărat accesorizat cu un zâmbet care să îţi lumineze chipul, privirile şi sufletul!

Pe scurt, vara asta, lasă-ţi pielea să zâmbească! Din zori şi până… la adânci bătrâneţi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *