Quote

MMM – Mărțisor de la Meli Melo

MĂRȚIȘOR DE LA MELI MELO
Pentru a da șfară-n țară că primăvara e deja pe drum, ba chiar bate deja la porțile noastre, Meli Melo a pregatit o colectie speciala de martisoare pentru 2018. Conceptul de la care a pornit imbina elementele traditionale si motivele colorate ale costumelor populare romanesti in piese fermecatoare cu design propriu brandului.

Adunate în colecția Meli Melo de mărțisoare 2018, simpatic numită “Martisor calator, cu dor”, micile simboluri ale primăverii și ale renasterii naturii, considerate si aducatoare de noroc in traditia noastra, pot fi purtate si dupa perioada specifica Martisorului, ca bijuterii charm, parte a scenariului perpetuu de innoire a timpului.

MĂRȚIȘOR CĂLĂTOR, AL PRIMĂVERII VESTITOR
Colectia Meli Melo de mărțișoare cuprinde in jur de 80 de modele de brose cu prețuri între 9.99 și 14.99 lei si 60 de modele de bratari cu snur alb-rosu, 19.99 lei.
Toate sunt designed by Meli Melo și vor fi disponibile in magazine de la jumatatea lunii februarie, precum si online pe melimeloparis.ro.

Preferatul meu? Broșa sub formă de inimioară, inspirat și haios inscripționată cu #IUBIRE si cu o schiță de electrocardiogramă terminată într-o formă de inimă! <3
Până pe 1 martie, să ne mai delectăm cu razele răzlețe de afară și cu minunata muzică a lui Barbu Lăutaru.
PS: Hashtag I <3 spring 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *