Gallery

Mitul lui Narcis şi senzualitatea

“Mi-am dorit sa creez o aroma extrem de sexy, care sa intoarca capetele tuturor barbatilor”, declara Narciso Rodriguez. Da, şi noi ne-am dori să purtăm un parfum magic şi senzual.
Un parfum de care să ne îndrăgostim şi care să ne facă să ne iubim mai mult imaginea din oglindă. Un parfum care să cucerească inimile noastre şi privirile admirative ale tuturor bărbaţilor!

NARCISO. BY NARCISO RODRIGUEZ.
Narciso este un nume iesit din comun. Si mă duce cu gândul, inevitabil, către romanticul şi profundul mit grecesc al lui Narcis – cel care se îndrăgosteşte de propria imagine reflectată în apă, încât seducţie devine vrajă!

Evident, dincolo de mitul antic, numele aromei, NARCISO, este o oda adusa primului nume al creatorului său, Narciso Rodriguez. Iar istoria lui Narcis cel frumos nu se refera doar la propria reflexie. Implică o poveste de dragoste eterna, care se aplica prezentei seducatoare a fiecarei femei si asupra tipurilor misterioase de atractie.
NARCISO reflecta si imbratiseaza enigma pasiunii si seductiei.

SEXY ŞI RAFINAT.
NARCISO, noua aroma Narciso Rodriguez, defineste senzualitatea printr-o eleganta moderna. O noua aroma care celebreaza puterea de seductie a femeii cu cel mai fastuos lux.

“Am fost intotdeauna constient de felul in care barbatii se uita la femei, cum femeile seduc barbatii, acest lucru imi inspira munca si modul in care vad femeia”, dezvăluie Narciso Rodriguez

NARCISO imbratiseaza o feminitate moderna care este atat indrazneata si evaziva,luminand magia universala a atarctiei si seductiei.

“Senzualitatea care este prezenta in munca mea este datorata in mare parte radacinilor mele latine. Ma straduiesc sa celebrez sexualitatea femeii, senzualitatea ei, si sa o fac intr-o maniera gratioasa, nu intr-o maniera aroganta”, Narciso Rodriguez
Creatorul dezvaluie acum o viziune indrazneta care semnaleaza o noua directie in parfumerie.
Căci noul NARCISO reinterpreteaza alchimia atractiei pe masura ce provoaca o aroma traditional masculina bazata pe vetiver. O dualitate dezarmanta ii imprumuta aromei profunzime si intriga: putere si vulnerabilitate, rafinament si simplitate.

NARCISO este o aroma unica si sexy.
Aroma transforma notele de vetiver, cea mai eleganta nota din familia clasic lemnoasa, cu o compozitie olfactiva indrazneata care incapsuleaza feminitatea intensa.
In timp ce moscul ramane semnatura cheia a aromei, un mosc voluptos imblanzit de ambra,ofera caldura si senzualitate.
Notele lemnoase indraznete de vetiver, lemn alb luminos si cedru negru intalnesc tandrele flori, gardenia si trandafirul bulgaresc radiant pentru a crea o singura sinteza atat subtila cat si senzuala. Rezultatul: o aroma seducatoare, foarte feminina care persista si dureaza.

“Am fost mereu fascinat de cuburi. Am cochetat cu multiple dimensiuni pentru o perioada indelungata de timp pentru a gasi cubul perfect pentru NARCISO si m-am jucat si cu forme conturate pentru interiorul sticlutei.Ideea de baza a plecat de la dorinta de a gasi forme duale care sa se muleze intr-un singur obiect.”, spune Rodriguez

Cubul (sticla parfumului) evoca principiile semnatura ale artistului: frumusetea si logica.
In interiorul cubului de sticla transparenta, un semi-oval care pluteste, precum Afrodita ieşind din spumele valurilor sparte pe o plajă cu pietre albe, lucioase.

“Negru, alb si nude sunt culorile mele esentiale”, spune Rodriguez,
“De fiecare data cand incep o colectie, incep cu aceste culori; sunt culori elementare la care facem referire inca de la inceputuri.”

Superba Raquel Zimmerman, imaginea campaniei, este o femeie seducator de eleganta. Simbolul însuşi al feminităţii pasionale şi al unei gratii sublime.
In imagine, cu un farmec inefabil, ea reflecta dorinta printr-un gest de seductie clasica, privind peste umar, sugestiv si totusi cu buna stiinta.
Frumusete transcendenta si eleganta.

Gama cuprinde
NARCISO – Eau de Parfum 30ml, 50ml şi 90ml
NARCISO – scented body lotion 200ml
NARCISO – scented deodorant 100ml

Daca vrei mai multe detalii seducatoare despre NARCISO, le poti cauta pe www.facebook.com/narciso.rodriguez.parfum

Cum aş defini NARCISO? Un tribut adus modernitatii şi frumuseţii, împletire a sensibilităţii couture en vogue si a senzualitatii atemporale a clasicului.
Ca într-un mit reinventat, în care Narcis cel care se îndrăgosteşte de propria imagine suntem chiar noi – fiecare dintre noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *