Quote

Miss Univers este noua imagine Guinot

CEA MAI BUNĂ PENTRU CEI MAI BUNI
Guinot, brand franțuzesc renumit în intreaga lume, este lider in industria de frumusete, atat in ceea ce priveste tehnologia aparatelor, procedurile de tratament in ingrijirea pielii, dar si fabricarea produselor si cercetarile in domeniul dezvoltarii frumusetii.
Pe scurt, Guinot este un brand premium, de top în domeniul skin care; mi se pare deci absolut naturală alegerea noului său ambasador: cea mai frumoasa femeie din lume, franțuzoaica Iris Mittenaere.

Ea este detinatoarea titlului de Miss Universe 2016 și tocmai a devenit ambasador al celebrei linii frantuzesti Guinot – o linie ce pune la dispozitia doamnelor și domnișoarelor din întreaga lume produse de infrumusetare si de ingrijire a pielii, ca si tratamente complete faciale si corporale, ce au la baza expertiza avizata in industria frumusetii.


Iris Mittenaere – noua imagine Guinot – pretuieste sanatatea pielii sale. Tocmai de aceea foloseste produsele brandului si apeleaza la expertii Guinot pentru un program de frumusete echilibrat.

IRIS MITTENAERE DESPRE GUINOT
In timpul unui tratament facial Guinot Hydradermie Cellular Energy, realizat intr-un salon din New York, Iris a declarat:
“Calatoresc foarte mult si pretuiesc gamele premium atunci cand vine vorba despre ingrijirea pielii. In calitate de ambasador al Guinot, am reusit sa aflu mai multe despre tipul meu de piele si despre produsele și tratamentele brandului care sunt cele mai potrivite pentru mine. Astept cu nerabdare sa impartasesc experienta mea Guinot si cu voi.”

Iris Mittenaere este cea de-a 65-a Miss Univers si doar cea de-a doua femeie din Franta care detine titlul, aducand coroana acasa la 64 de ani dupa predecesoarea ei. Cel mai tanar dintre cei trei copiii ai familiei, Iris a fost incurajata de mama ei, fosta profesoara, sa acorde prioritate educatiei. Frumoasa frantuzoaica este unul din cei 90 de studenti admisi in programul stomatologic al universitatii la care invata, iar astazi, studenta in varsta de 24 de ani, este in al cincilea an cu bursa de chirurgie dentara.

Miss Universe 2016 doreste sa sporeasca gradul de constientizare a problemelor de sanatate pe care le poate aduce neglijenta in privinta ingrijirii dentare, inclusiv infectiile respiratorii și bolile cardiovasculare. In calitate de Miss Univers, Iris lucreaza cu Smile Train, o organizație globala care ofera intervenții chirurgicale de reparatii dentare pentru copiii din tarile subdezvoltate.


GUIONT ESTE ȘI ÎN ROMÂNIA, PRIN TOP LINE

Guinot este disponibil exclusiv in spa-urile si saloanele de prestigiu din intreaga lume si este distribuit in Romania de Top Line.
Cu o experienta de peste 20 de ani pe piata romaneasca, TOP LINE este lider in industria cosmeticelor profesionale de lux, cu un portofoliu de branduri complet de cosmetica, aparatura si mobilier de lux. Compania si-a castigat prestigiul si locul pe piata datorita seriozitatii, profesionalismului si orientarii in totalitate catre client. Cele mai renumite saloane din Romania sunt dotate si lucreaza cu Top Line.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *