Gallery

Mici păcate nevinovate

Tot timpul se vorbeşte despre o a doua şansă – o a doua şansă pe care o dai cuiva, sau cea care ţi-a fost ţie acordată de către cineva…. ori de către viată…
Prea puţini însă (nejustificat de puţini, aş spune) aduc vorba despre o a doua degustare din micile noastre păcate nevinovate de toate zilele şi despre câtă desfătare ne aduc ele:
A doua prăjitură cu frişcă.
A doua bomboană din cea mai fină ciocolată.
A doua pereche de pantofi ori a doua poşetă, luate (uuups!) din acelaşi salariu (şi nu, nu e nici de Crăciun, nici de ziua ta de naştere).
A doua cupă de şampanie băută cu cel drag, fără nicio ocazie, doar… pentru o seară în doi.
A doua oară când ţi se face acelaşi compliment într-o zi (deşi regula “de 3 ori” este chiar şi mai bună! 😉 )
A doua vacanţă într-un loc care te-a impresionat profund.
A doua ceaşcă de cafea dintr-o zi…
O a doua şansă la micile noastre plăceri, secrete sau păcate nevinovate.

Şi, după ce am degustat, săptămânile trecute, o cafea senzaţională la cafeneaua Second Cup din Sun Plaza, iată că am ocazia să mă bucur din nou de gustul şi aroma irezistibile. Şi să îi regăsesc, peste doar câteva zile, şi într-o nouă cafenea Second Cup, care se va deschide la Universitate!

a doua cafenea Second Cup din Bucuresti - Second Cup Universitatii

a doua cafenea Second Cup din Bucuresti – Second Cup Universitatii


VINERI, 13, CAFEAUA NEAGRA!
Vineri, 13 nov nu trebuie să îmi încep ziua făcând 3 paşi înapoi si ocolind pisica neagră. Din simplul motiv că vinerea asta, 13 nov, îmi voi începe dimineaţa extrem de cool şi înViorător, cu o cafea neagră, făcută din cele mai bune sortimente selectate de cafea, în nou-deschisa cafenea Second Cup de la Universitate.

Membrii familiei Second Cup, cu o experiență de 40 de ani în prepararea cafelei, deschid cutiile cu cele mai aromate boabe de cafea.. de data aceasta mult mai aproape de cei care stăm sau lucrăm în centru, chiar vis-a-vis de Universitate.
Haide pe 13 noiembrie, la ora 11.00, să degustăm delicioase sortimente de cafea, din cele mai variate regiuni ale lumii, plus o serie de băuturi speciale, ceaiuri şi siropuri, în acorduri armonioase de pian.

O A DOUA CEAŞCĂ DE CAFEA BUNĂ E ORICÂND BINEVENITĂ – LA SECOND CUP UNIVERSITATE.
O CAFENEA CARE RIMEAZĂ CU “PRIETENIE; SIMPLITATE; ARMONIE”.

Despre cafea s-au scris zeci de pagini, cafeaua a inspirat povesti despre iubire, dar si despre putere, istoria cafelei s-a imprimat pe papilele gustative, dar și în sufletele oamenilor odata cu istoria fiecarui popor. Odată cu fiecare dimineață din viața unei familii. În timp ce s-au scris poezii, povești, opere muzicale, scrisori către părinți.
Dar mai mult decât atât, momentul în care oamenii beau cafeaua este asociat dintotdeauna cu acel timp prețios pentru ei, pentru cei la care țin, pentru partenerii alături de care materializează vise. Înseamnă prietenie, simplitate, armonie. Bucuria de a te revigora, dar te a te liniști în același timp. Efect stimulant, dar și plăcerea unei savori unice.
Acestea sunt sentimentele pe care Second Cup le reașează în inimile clienților cu fiecare bob de cafea măcinat, cu fiecare legendă scrisă în ceștile de ceai.
Second Cup readuce bucureştenilor, exact în centrul capitalei, armonia perfectă între simplitate și modernitate.
Pentru că majoritatea artiștilor au fost îndrăgostiți de cafea, pentru că compozitorul Bach i-a dedicat cele mai frumoase combinații de note muzicale prin “Cantata Cafelei”, pentru că în fiecare moment petrecut la Second Cup puteți regăsi sublimul relațiilor de prietenie și de familiaritate, pe 13 noiembrie, ora 11.00, în timp ce bei cafea, ai posibilitatea să asculti melodii celebre cântate la pian.
Într-un decor nou și recreativ, haide vineri, 13 noiembrie să facem cunoştinţă cu familia Second Cup și să devenim parte din ea.

#este momentul să menţionez că toate cafelele Second Cup beneficiază de Fairtrade Certification/ Organic Certification/ Rainforest Alliance Certified. Toate cafelele Second Cup sunt de o calitate superioară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *