Gallery

Mici secrete, mari efecte

Mici secrete, mici “păcate” nevinovate, pe care le știm doar noi şi prin care ne putem exprima mai uşor dragostea sau prin care îl putem… seduce.

lenjerie rosie seducătoare SevenSins

lenjerie rosie seducătoare SevenSins

LENJERIE WOW!
Anul acesta, piesele de lenjerie din dantelă, satin sau sifon sunt secretul tău, pe care să îl dezvălui partenerului în seara de Valentine’s Day, într-un cadru romantic și pasional. Colecția de lenjerie pentru Valentine’s Day de la SevenSins.ro aprinde pasiunea în cuplu zilele acestea, în care sărbătorim iubirea mai mult ca oricand.

Dantela sofisticată, elegantă, seducătoare și provocatoare, în același timp se află în topul preferințelor bărbaților, atunci când vine vorba despre lenjerie intimă.
Indiferent dacă alegi roșu incandescent sau negrul plin de mister, seturile de lenjerie din dantelă de la SevenSins.ro asigură ingredientele unei seri pline de pasiune.

Pentru a stăpâni cu adevarat arta seducției, trebuie să purtam lenjerie provocatoare în primul rând pentru felul în care ne face să ne simtim, pentru plăcerea proprie de a ne simți atractive și pentru încredere în noi.
Ştiai ca materialul de lenjerie intimă considerat cel mai plăcut la atingere de către femei este satinul?
Colectia SevenSins.ro pentru Valentine’s Day propune o diversitate de piese din satin, care răsfață simțurile și dau o stare de bine pentru o seară plină de romantism alături de partener.

Detaliile lenjeriei purtate în noaptea de Valentine’s Day trebuie să atingă perfecțiunea. Cusăturile fine, dantela cu modele florale care acoperă în mod misterios pielea, satinul fin sau chiffon-ul ușor transparent vor aprinde pasiunea în cuplu de Ziua Îndrăgostiților și nu numai.

Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare în toată țara pe www.SevenSins.ro, ca și la showroom-ul SevenSins din București, str. Orzari, nr. 3.

CUVINTE POTRIVITE – CU CUTEOD.COM
Te gândeşti şi tot gândeşti cum să îţi surprinzi jumătatea în luna iubirii? TOcmai am aflat despre o soluţie salvatoare când eşti în pană de idei sau de tupeu pentru o declaraţie clasică:
www.cuteod.com

Cum funcționează: Intri pe site si îţi alegi dintr-o listă predefinită de mesaje (romantic, amuzant, de dragoste).
Sau, de ce nu, poţi scrie până la 20 de mesaje personalizate, apoi încarci o imagine relevantă pentru cuplul vostru și trimiţi persoanei iubite întregul “pachet” pe mail. P declaraţie inedită!
Destinatarul primește un link prin e-mail pentru a descărca aplicația joculet CuteOD. Ulterior, jumătatea ta se va juca cu o mascotă – o vulpita pufoasa, care sparge baloane din zbor. Fiecare balon spart se transformă într-un nou mesaj de la tine pentru Ea sau El 🙂 .
Mesajele vor aparea aleatoriu astfel incat partenerul/partenera daca va fi curios/curioasa sa descopere toare mesajele de la persoana iubita, se va juca cu vulpita pana va reusi acest lucru.

Sloganul? “Cuvintele nu ar trebui să rămână nespuse!”.
Cute OD ar putea fi cadoul inedit pentru jumătatea ta si o sursa de inspiratie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *