Quote

Mesaje prin artă

Complexitatea artei, care se manifestă în nenumărate forme, este demonstrată încă o dată de Mihaela Năstase, un artist contemporan care a ales să se explime prin imagini decupate din reviste. Fascinată încă din copilărie de Roy Lichtenstein și Andy Warhol, Mihaela s-a îndreptat, în 2015, către arta colajelor analoage, începând să creeze tablouri care transmit mesaje prin juxtapuneri creative de imagini, prin proiectul Hand Cut Collage.

Hand Cut Collage T-shirt Collection, mesaje prin artă
După ce tablourile sale au fost expuse în Galerii de Artă din Londra și Roma, Mihaela Năstase a decis să încerce încă o manifestare a artei, și a extins proiectul Hand Cut Collage către modă, lansând o linie de tricouri imprimate cu imagini ce transmit emoții și mesaje.

„De fapt, aceste tricouri nu sunt doar simple piese vestimentare. Practic, alegi să porți o piesă de artă care spune o poveste despre tine, despre personalitatea și emoțiile tale“, spune Mihaela Năstase.

Confecționate din bumbac 100% organic, în variante albe sau verde pastel și imprimate cu 12 modele de colaje, la alegere, tricourile vin în două variante, cu mânecă scurtă sau maiou și sunt o alegere cool, interesantă pentru orice tip de outfit pe timpul verii, de la ținute sport sau casual până la variante șic pentru petreceri.

Pentru bărbați, artista a conceput un model de tricou simplu, imprimat cu 12 modele de colaje, de purtat atât la jeans cât și la pantaloni și sacou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *