Gallery

Maybe is magic. Or maybe is Maybelline!

ce sa mai, suntem o mulţime care chiar nu ne putem opri din a ne spune ofurile şi doleanţele, atunci când vine vorba despre sprâncene… Ehe, e poveste lungă asta cu sprâncenele!
Ba sunt prea rare, ba prea dese. Ba nu sunt suficient de bine conturate, ba sunt firele mult prea lungi. Ba nu au forma perfectă, ba sunt prea subţiri, ba prea groase. Sau prea apropiate…

Şi lista poate continua la nesfârşit, căci suntem foaaaarte pretenţioase şi exigente cu sprâncenele noastre. Şi bine facem, căci ele chiar sunt un aspect extrem de important în fizionomia și expresia feţei.

AŞA CĂ HAIDE SĂ “FURĂM” TRUCURI MAGICE DE LA SPECIALIŞTI!
Imi face mare placere sa te provoc la un joc haios, pentru care vei avea nevoie de un mic accesoriu: mascara pentru sprancene Brow Drama. Nu este o baghetă magică, ci doar produsul Maybelline cel mai recent lansat! Un produs genial, de care nu ai cum să nu te îndrăgosteşti chiar de la plima aplicare 😉

Dorind să aflu mai multe despre Brow Drama, am descoperit pe youtube tutorialul acesta genial, in care Diana Ionescu, make up artistul Maybelline Romania, ne dezvăluie trei moduri simple şi eficiente prin care ne putem contura sprâncenele, în funcție de look-ul pe care dorim să-l obținem. Trei trucuri ingenioase în definirea formei oricărei sprâncene:

***
Toamna in culori senzationale
Iar nişte spâncene perfect conturate rimează perfect cu buze perfect conturate, nu-i aşa?
Sunt convinsă că îţi vor plăcea noile rujuri Color Sensational Creamy Mattes de la Maybelline (orice nuanţă: 31 lei).
Pentru ca in acest sezon se poarta buzele mate, catifelate si bine hidratate.
Eu am ales, pentru acest sfârşit de toamnă nuanţa de roşu vesel 965, Siren in Scarlet. Şi un roz delicat, 940, Rose Rush.

Tu ai sprâncene care ți se potrivesc? Cum ți le pui în valoare? Ce tonuri de ruj preferi, sezonul acesta?
Acum, că am aflat de la specialist cum să fii mai expresivă, ce zici, intri in joc? Eu de abia aştept să testez noile produse Maybelline!
Let’s… browdrama, girl!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *