Gallery

Maria Pauna la Târgul Cosmetic Beauty Hair de la Romexpo

Începând de joi, la Romexpo se desfășoară Targul „Cosmetics Beauty Hair” 2016 – Editia cu nr. 22, cel mai mare targ de toamna dedicat frumusetii, ce va avea loc in perioada 29 Septembrie- 2 Octombrie 2016, in corpul C4.
În cadrul târgului de la Romexpo, make-Up Artistul Maria Pauna organizeaza in acest an prima editie a Galei „Maria Pauna Academy”.

Make-Up Artisul Maria Pauna este cea care a revolutionat piata de beauty din Romania, reusind sa aduca in atentia viitorilor specialisti care vor sa lucreze in industia frumusetii, o noua ocupatie, si anume cea de Dermopigmentist, pe care reuseste sa o introduca in Nomenclatorul Calificarilor din Romania, organizand pe 29-30 Septembrie 2016 Prima Editie a Galei „Maria Pauna Academy”, unde il va avea ca invitat special pe Toni Belfatto. In cadrul Galei vor fi decernate 9 premii pentru cei mai buni artisti din Romania si cele mai prospere Societati Comerciale din domeniu.

„Dermopigmentarea se practica in Romania de peste sapte ani, dar pana acum nu a fost legiferata sub nicio forma, motiv pentru care inscrierea si formarea viitorilor specialisti in frumusete a devenit o necesitate odata cu alinierea la Legislatia Europeana”, a spus Make-Up Artistul Maria Pauna. Din Februarie 2014, in colaborare cu Ministerul Muncii, Ministerul Sanatatii si Autoritatea Nationala pentru Calificari, Maria Pauna a dezvoltat legiferarea ocupatiei de Dermopigmentist, care are cod COR 514210. De asemenea, existand cod COR in campul muncii pentru ocupatia de Tatuator, aceasta a elaborat si competente pentru aceasta ocupatie, impreuna cu Presedintele Asociatiei Artistilor Tatuatori din Romania, Costi Azoitei ( Asociatia Tattoo & Piercing Romania ).

Astfel, piata de beauty este din acest an reimprospatata cu doua noi ocupatii recunoscute si a caror calificari si competente pot fi echivalate si in strainatate, pentru ca acum sunt legiferate dupa noile Norme Europene.
Pentru a veni in sprijinul specialistilor care isi vor obtine competentele de acum inainte, Maria Pauna a scos si primul Manual de micropigmentare, tehnologie, metodologie si practica”.

In colaborare cu Toni Belfatto, Maria Pauna va lansa la targul Cosmetics Beauty Hair, in perioada 29 septembrie- 2 Octombrie cartea ”Sprancene hiper-realistice masculine si feminine” care exista acum tradusa si in limba romana. Autorul acesteia, Toni Belfatto, si co-autorul Maria Pauna si-au dorit sa faca o incursiune in lumea Microdermopigmentarii Hiper-realistice si sa impartaseasca din experianta si secretele lor. Cartea se adreseaza viitorilor dermopigmentisti si a fost tradusa deja in peste cinci limbi straine, fiind lansata in Franta, Italia, Spania, Statele Unite, Brazilia si acum in Romania la pretul de 125 de Euro si pe care o veti putea achizitiona la targul Cosmetic Beauty Hair 2016 de la standul Maria Pauna Academy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *