Gallery

Mă pregătesc intens de vacanţa în Cuba!

Da, ştiu, multe dintre voi deja aţi terminat vacanţa. Eu, însă, nici nu am început-o.
Rar plec vara pe undeva… şi aproape niciodată în afara ţării. Vacantele mele s-au petrecut, în ultimii 20 de ani, numai din septembrie până în mai, cat îmi sunt toamna, iarna si primavara de lungi. Acum, de exemplu, sunt în asteptarea călătoriei de peste câteva luni în veşnic însorita Cuba. Şi deja îmi pregătesc traseele, garderoba şi… pielea.

Căci nu concep sa imi etalez pe plajele din Cuba decât o piele impecabilă.
Doar ştii cum arată cubanezele, nu?
Cum aş putea, deci, să apar eu altfel decât fără pic de celulită ori fără fir de păr nedorit? Sau altfel decât sărutată de soare şi nu albă-brânză, în dulcele stil mioritic?!

Toate am aflat că bronzul atenuează vizual, ca prin minune, aspectul neplăcut de coajă de portocală de pe coapse.
Cum să împac, însă, pielea bronzată cu şedinţele de epilare definitivă cu IPL, despre care ştiu (de când mă ştiu!) că se fac numai pe piele nebronzată?

NOMASVELLO Sun&Safe, epilare definitiva IPL pe piele bronzata

NOMASVELLO Sun&Safe, epilare definitiva IPL pe piele bronzata


Vestea bună şi neaşteptată mi-a venit ieri, de la I., via e-mail: Saloanele NoMasVello România au dezvoltat No+Vello Sun&Safe. O tehnologie revoluţionară prin care poţi să mergi la epilare cu Lumină Intens Pulsată chiar şi vara, chiar şi când ai pielea bronzată!

Da, ai citit bine, o piele ŞI bronzata, ŞI fără păr nedorit!
Citisem deja că epilarea definitiva cu IPL este singurul remediu impotriva foliculitei. Iar acum, iată, am aflat că este posibilă şi pe piele bronzată, gratie tehnologiei SUN&Safe, patentata de Nomasvello Romania.

CUM ESTE POSIBIL?
In timpul tratamentului specialistii Nomasvello (No+vello) utilizeaza un gel conductor, care directioneaza lumina intens pulsata catre radacina foliculilor.
Astfel, tratamentul este eficient si sigur, inlaturand pilozitatea nedorita si lasand pielea perfect catifelata.

Lumina intens pulsata (IPL) este o tehnologie dedicata tratamentelor
corporale si faciale, ajutand la eliminarea parului nedorit de pe orice suprafata a corpului.

În plus, echipamentul IPL Nomasvello permite individualizarea tratamentului de epilare definitiva in functie de caracteristicile fiecărui tip de ten (fototip). Astfel incat tratamentul sa fie nedureros, eficient, rapid si cu efecte de lunga durata pentru fiecare client în parte.

Cuba Libre! Viva Havana! Bamos a la playa (adică “Hai la plajă”, în spaniolă)! No mas vello! (“Fără păr!”, tot în limba spaniolă).
Pentru o vacanţă însorită şi fără grija părului nedorit, alege sa incepi tratamentul Sun&Safe de epilare definitiva pe piele bronzată, în centrele de epilare definitivă NoMasVello!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *