Quote

Lyria x Diane Marie = Dharma

M-am bucurat extrem de mult când am auzit că două dintre brandurile mele românești preferate și două antreprenoare cu talent și suflet mare – adică Diana Nedea, creatoarea brandului Diane Marie și Armina Popeanu, designerul Lyria – și-au unit ideile. Și, iată, au creat în prag de vară o colecție de pantofi și genți dedicate stării de bine: Dharma. Așa se numește noua colecție semnată Lyria x Diane Marie, o colecție de poveste spusă prin grafică și plină de simboluri pictate. O colecție care se adresează femeii urbane aflate în căutarea armoniei interioare și a dezvoltării personale.

genti Lyria pantofi Diane Marie

genti Lyria pantofi Diane Marie

#DHARMA
“În sanscrită, dharma înseamnă scopul vieții, cunoaștere și armonie, iar noi am căutat să ilustrăm pe fiecare geantă sau pantof din colecție acest lucru. Alături de Diana Nedea, am creat o colecție limitată, cu o cromatică în ton cu sezonul cald, care se adresează femeilor care înțeleg importanța stării de mindfulness și se identifică astfel cu simbolistica aleasă pentru noua colecție”, dezvăluie Armina Popeanu, fondatoarea Lyria.

Imaginația, cromatica și poveștile pictate pe care designerul Armina Popeanu, mintea creativă din spatele Lyria, le concepe s-au întrepătruns cu experiența și expertiza tehnică în domeniul încălțămintei a Dianei Nedea, fondatoarea brandului Diane Marie. Astfel a luat naștere în mod natural colecția Dharma, ce îmbină comoditatea și versatilitatea pantofilor Diane Marie cu gențile și poveștile pictate Lyria.

Noua colecție urmărește să satisfacă dorința de confort a femeii urbane, mereu în mișcare, sofisticată și în căutare de accesorii unicat, care să o reprezinte, de unde și inspirația pentru motivele ce stau la baza poveștilor pictate pe piesele noii colecții – mandalele și florile. Cromatica variază de la living coral, culoarea anului 2019, până la bordeaux, galben solar, crem, verde sau bleu ciel. Fiecare dintre modelele de bază primește însă o paletă de culori complementară și în același timp versatilă prin motivele pictate care dau o notă sofisticată fiecărui accesoriu.

#O COLECȚIE DE 10. De 10+5!
“Am ales pentru această colecție 10 dintre cele mai apreciate modele de pantofi ale noastre, cu și fără toc, iar cromatica de sezon și pictura Lyria fac din fiecare dintre acestea un accesoriu special, ce poate scoate orice ținută din anonimat. Clientele noastre ne apreciază pentru calitatea materiei prime și a manufacturii, așa că ne-am dorit ca, prin această colaborare, să venim în întâmpinarea lor cu o reinterpretare originală, surprinzătoare, sofisticată a acestor modele”, mărturisește Diana Nedea, fondatoarea inimoasă a brandului Diane Marie.

Alături de cele 10 modele de pantofi, Lyria și Diane Marie au inclus în noua colecție 5 modele de genți și două modele de portfarduri de dimeniuni diferite, în 8 nuanțe cromatice, în ton cu tendințele verii. Prețul produselor din noua colecție variază între 319 lei și 419 lei, în cazul pantofilor, respectiv 249 – 679 lei, în cazul genților.
Noua colecție Lyria x Diane Marie este deja disponibilă online, nu doau pe unul, ci pe ambele boutique-uri virtuale, dar și în showroomul Diane Marie, de pe Calea Moșilor, nr. 199, București.

La evenimentul de lansare al noii colecții au fost prezente vedetele TV Cristina Herea, Livia Graur, Simona Țăranu, Liza Sabău, Irina Mohora, artista Bianca Dragomir, alături de jurnaliști, bloggeri și alți reprezentanți media. Parteneri ai evenimentului de lansare au fost Art&Craft, Choco Land, Beauty One și Lycon Epil Room.

#GENȚILE LYRIA
Lyria este singurul brand premium de accesorii din piele naturală pictate manual. Povestea acestui brand fondat de Armina Popeanu, arhitect și designer, s-a născut în urmă cu 5 ani, iar de atunci au fost create peste 3.500 de produse, majoritatea fiind accesorii pictate. În 2018, brandul s-a extins cu o linie de încălțăminte. Produsele Lyria au ajuns inclusiv la clienți din străinătate – SUA, Canada, Germania, Marea Britanie, Dubai fiind printre țările unde sunt cel mai apreciate. Cei mai mulți clienți (peste 50%) revin periodic pentru a-și întregi colecția de povești pictate, media achizițiilor fiind de 3-5 produse pe an.

#PANTOFII DIANE MARIE
Diane Marie Studio este unul dintre cele mai apreciate branduri românești de încălțăminte lucrată manual din piele naturală. Povestea brandului a început în 2011, atunci când Diana Nedea s-a hotărât să pornească un business propriu în industria de încălțăminte.

În atelierul Diane Marie se creează zilnic pantofi plini de culoare și personalitate, confortabili și versatili, lucrați cu multă atenție la detalii, din piele naturală de calitate. Diane Marie livrează nu doar pantofi, ci și adevărate experiențe celor care îi poartă.
Colecțiile Diane Marie pot fi descoperite în showroom-urile din Calea Moșilor nr. 199 și Intrarea N. Șelari nr. 4 din București și online, pe pantofidianemarie.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *