Gallery

Lui ce îi faci cadou de Sfântul Valentin?

OK. Nu sunt adepta ideei de a sărbători iubirea doar o dată pe an. Iubirea şi relaţia specială dintre voi, trebuie trăită şi celebrată zi de zi, cu sau fără motiv, cu soare sau alungând norii, salutând fericirea sau trecând peste probleme.
Însă de ce să îţi refuzi un moment de bucurie? Momentul acela în care îi faci un cadou special şi îi citeşti surpriza şi încântarea din priviri.
Gesturi mici pentru clipe mari, le-aş numi eu, deloc metaforic!

INVITAŢIE LA VALS:
Ce spui de o idee inedita pentru Valentine’s Day? Ceva romantic, la care singur nu se aştepta, dar s-ar putea să îi placă maxim! Daruieste-i partenerului atentie si timp de calitate petrecut împreună, la cursuri de dans in cuplu.

Uite, Şcoala de dans Arthur Murray din Bucuresti tocmai ce a lansat gift-card-ul pentru lectii de dans în cuplu. Studioul luminos şi primitor de dans te aşteaptă la etajul 2 al clădirii din str. Nicolae Caramfil nr. 87 – zona Herăstrău.
Tocmai ce am citit că instructorii din cele peste 280 studiouri de dans Arthur Murray din lume au constatat ca lectiile de dans pentru cupluri sunt percepute drept mai mult decat un cadou: inseamna a darui atentie si timp pentru cuplu. Gesturi care duc la consolidarea relatiei si la o mai buna comunicare intre parteneri.

De ce să nu prelungeşti, deci, momentele placute alaturi de partener si să nu te orientezi catre activitati interesante realizate in cuplu. Activităţi care pot deveni pasiuni pe termen lung!

Nu trebuie să aveţi pretenţii de la voi să deveniţi vreun cuplu celebru în ale dansului (deşi să nu uităm că profesorii Arthur Murray au semnat coregrafii în pelicule de referință: “Dirty Dancing”, “Scent of a Woman”, “Beauty and the Beast”, “Dance with me”!).
Lecţiile de dans în cuplu sunt, pur şi simplu, un mesaj special, prin care îi transmiţi partenerului ca vrei sa petreceţi cât mai mult timp impreuna, sa invăţaţi lucruri unul alaturi de celălalt, sa vă relaxaţi, sa vă descoperiţi şi dezvoltaţi o pasiune comuna.

Fie ca vorbim despre dansuri de societate lente, precum vals, tango sau rumba, sau de cele active, precum swing, salsa, cha-cha sau merengue, dansurile in cuplu creeaza o conexiune puternica intre parteneri. Învăţati sa cooperaţi, să aveţi incredere unul in altul, să vă ascultaţi şi înţelegeţi fără cuvinte, sa functionaţi în tandem. Să comunicaţi tinându-va de mână, privindu-vă, transmitându-vă energia pozitiva. O adevărată bucurie şi terapie de cuplu, cum o consideră unii specialişti. Enjoy it!

###
CADOURI AROMATE
STR8 îţi vine în întîmpinare cu trei variante de pachete speciale-cadou, concepute pentru a celebra individualitatea bărbatului puternic şi a dezvălui notele bogate ale personalităţii lui.

pachete cadou STR8

pachete cadou STR8

Pachetul STR8 Red Code.
Conţine Natural Spray + Deo Body Spray, 26 lei.

Un parfum dedicat bărbatului care se hrăneşte cu provocări şi care este dispus oricând să dea la schimb rutina pe aventură. Masculinitatea sa îndrăzneaţă se va regăsi în notele marine, dublate de cele de ananas, grapefruit, cardamom, lavandă, cimbru şi iasomie, ambră, brad şi seminţe vanilate Tonka.

Pachetul STR8 Original.
Cu Natural Spray + Deo Body Spray, 26 lei
.
Parfumul bărbatului modern, care păstrează esenţa clasică, cu mentă şi busuioc relaxante şi note de cardamom şi santal irezistibil.

Pachetul STR8 Freedom.
Oferă-i “Freedom” în formula Natural Spray + Deo Body Spray, 26 lei
.
Dependenţă de adrenalină şi libertate, transpusă în notele picante de ghimbir, cardamom, paprika şi mandarin, dublate de notele de răşină, rozmarin, paciuli şi cedru. Şarm natural şi încrederea în forţele proprii!

Idei originale şi inspirate de cadouri îţi doresc. Şi să fim iubite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *