LIVE FAST!

Live fast! Traieste-ti viata cu pasiune si la viteza maxima – un ametitor concept de viata.

Daca iubesti viata, rock-ul si libertatea si faci parte din cei carora le place sa experimenteze, sa apese pana la capat pedala de acceleratie in actiunile lor, sa-si depaseasca limitele, pentru a trai asa cum vor, atunci acest concept de viata iti va reflecta perfect starea de spirit!

Este un concept de viata profund si fascinant, pe care l-am regasit intr-o multime de ipostaze: de la filmul “Rebeli fara cauza”, la romanul “De veghe in lanul de secara” sau in sloganul Affliction.

Affliction este un brand de haine preferat de starurile rock Ozzy Osbourne, Vin Diesel si Criss Angel, de luptatorii de Mixed Martial Arts, precum Randy Couture si George St. Pierre, sau de celebritati precum Antonia Sabato Jr ori Kevin Costner.

Cu o evolutie fulminanta si facand istorie in SUA si, ulterior, pe toate continentele, Affliction si-a deschis luna aceasta primul sau magazin in Bucuresti, in AFI Palace Cotroceni, cu o oferta inedita, diferita de tot ceea ce se gasea pana acum in magazinele din centrele comerciale.

Materialele excelente, cusaturile perfecte, imprimeurile migaloase si complexe, inspirate din look-un celebrilor bikeri Hell’s Angels. , fac ca obiectele vestimentare Affliction sa se ridice la rangul de art&fashion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *