Gallery

Lime Cocktails

În vacanţa din Cuba de luna trecută am degustat probabil cele mai bune cocktailuri cu rom din lume. Evident, că doar e rom de la mama lui, “cules” direct de pe câmpurile verzi de trestie de zahăr cubaneză.

cocktailuri aromate pe baza de lime

cocktailuri aromate pe baza de lime

UN COCKTAIL MAGIC
De la efervescentul Cuba Libre la Daiquiri Curacao frappe, la Mulata cel cu rom de 7 ani si lichior de cafea ori la Mojito cel mentolat, toate cocktailurile m-au cucerit, rând pe rând, descoperindu-le.
Însă de departe cel mai exotic şi mai neaşteptat dintre toate a fost CANCHANCHARA.

Nu te alarma, nimeni nu îi poate pronunţa numele din prima fără să i se împleticească limba. Dar după al doilea pahar… ehehe, treburile se schimbă radical!
Canchanchara este cocktailul inventat odinioară în Trinidadul colonial de către soldaţii şi savurat astăzi de turiştii vrăjiţi de aromă.

REŢETA CANCHANCHARA:
25ml suc proaspăt de lime, 25ml sirop de miere şi 50ml Havana Club de 3 ani. Servit cu o felie verde şi fresh de lime şi muuultă gheaţă.
Reţeta perfectă a unui mix surprinzător, dulce-acrişor, cum numai cubanezi ştiu să îţi ofere.

###
O AROMĂ MAGICĂ
Inevitabil gândul mi-a fugit la cocktailul meu savuros, cu lime & ron de Cuba în clipa în are am mirosit, în seara asta, C-THRU Lime Magic.

O aromă scăldată în nuanţe verzi, revigorante, ce emană luminozitate şi fericire, indiferent de anotimpul pe care îl vedem privind afară.
Asemenea canchancharei celei cu personalitate, C-THRU Lime Magic se dezvăluie ca un mix surprinzător: un buchet de flori îmbătătoare (de trandafir, iasomie şi bergamotă) combinat cu note fresh de lămâie şi ceai verde. Toate echilibrate de notele finale de mosc.

REŢETA C-THRU LIME MAGIC:
Combină tonuri de verde, transparenţe, arome, ritmuri de salsa pe fundal şi câteva picături de magie! Vor reieşi 3 variante de Lime Magic: DEO 150 ml, 15.35 lei, Apă de toaletă 30 ml, 37.66 lei sau de 50 ml, 51.15 lei

Ole!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *