Gallery

Let’s Xmas in Băneasa Shopping City!

Xmas in Baneasa Shopping City

Xmas in Baneasa Shopping City

Ți s-a întâmplat în vreun an ca, prins în nebunia ritmului cotidian, între deadline-uri, ședințe, întâlniri de business, programări și reprogramări, să nu mai simți magia Crăciunului așa cum o simțeai în copilărie? Ce păcat! Ce nostalgie… Nimic nu întrece sentimentul pe care îl avem atunci când îi scriem Moșului, chiar și în minte, lista de dorințe pentru anul ce va să vină. Ori cel din clipa în care deschidem cutia în care se află cadoul mult visat.

Chiar, și tu te-ai întrebat, la un moment dat cum se vede lumea din sania lui Moș Crăciun, nu-i așa? Și… de ce să nu ne mai punem din nou astfel de întrebări pline de emoție? Căci, iată, chiar putem să ne regăsim emoția de dinainte de Crăciun, bucuria de a face și a primi cadouri, febra pregătirilor de Crăciun! Unde? În Băneasa Shopping City, cum tocmai mi-a șoptit un spiriduș mesager al Moșului 😉

De Crăciun, trăiește alături de Băneasa Shopping City emoția sărbătorilor și bucură-te de spiritul lor așa cum o făceai când erai copil!
Zi de zi, din 30 noiembrie până pe 18 decembrie, între 2 și 8 seara, putem merge, cu mic, cu mare, la o plimbare cu sania Moșului. O experiență unică, redată prin ochelari speciali de realitate virtuală, ce vă va transporta deasupra orașului învăluit de magie. Copiii sunt invitați de seamă la atelierele de creație amenajate special pentru ei în perioada 30.11-04.12 și 16.12-18.12 între orele 15:00-20:00, unde vor meșteri decorațiuni pentru Crăciun, vor picta peisaje de iarnă sau vor decora oameni de zăpada din turtă dulce.

De Crăciun trăiește-ți la maxim emoțiile și poartă-le cu mândrie.
Cum? Nimic mai simplu. Vino în Băneasa Shopping City în perioada 08.12-11.12, iar un aparat special, după ce îți va măsura pulsul, îți va înregistra emoțiile pe un tricou unicat pe care ți-l facem cadou. Va fi semnătura ta, din inimă.

Cum altfel să îl întâmpinăm pe Moș Nicolae decât cu un atelier ce va avea loc pe 4 decembrie, în care îi vom scrie răvașe și vom pregăti ghetele pentru daruri? Fă apoi un cadou cadourilor și alege dintre variatele hârtii tematice puse la dispoziția voastră la cele două studiouri de împachetat în perioada4.12-5.12 și17.12-23.12 între orele 15:00-20:00.

Iar dacă ești fidel nu uita de Smart Shopping-ul și discounturile speciale, oferite prin aplicația CITY iLOVE, pentru a oferi mai multe bucurii și surprize celor dragi.

Let’s Xmas! Îmbrățișează sărbătorile și bucură-te, trăiește, emoționează-te! It’s ok to feel like a child. All in the name of fashion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *