Gallery

Let’s party @ a Tupperware party!

Prima dată am auzit despre Tupperware în serialul „Totul despre sex”. Celebra gaşcă de fete zurlii se pregătea să meargă la o petrecere Tupperware. Înţelesesem, vag, că e o petrecere cool, unde se şi gătea…

TE DISTREZI ŞI, ÎNTRE TIMP, GĂTESTI
Şi iată că, pe nepuse masă, am primit o invitaţie şi am aflat mult mai multe despre Tupperware Parties!
Sau poate trebuia să şterg şi să scriu „am aflat… pe puse masă”.
Căci totul despre aceste petreceri este adunat în jurul ideei de a te distra cât cuprinde, a împărtăşi experienţe de gătit (nereuşite, în cazul meu) şi a găti cât ai zice „peşte”. Da, da, a găti uşor şi rapid, datorită unor aliaţi neaşteptaţi: vasele din bucătărie.
Petrecerea la care am participat eu a fost ţinută chiar la un sediu Tupperware din Bucureşti, gazde ne-au fost oamenii calzi din echipa.
Şi, la un pahar de vin bun, alături de alte câteva bloggeriţe, am văzut cu ochii mei cum funcţionează vasele şi accesoriile de bucătărie Tupperware. Şi cum îşi fac ele viaţa mai uşoară prin câteva trucuri magice.

CUM SĂ DEVII EXPERT ÎN ARTA CULINARĂ… CU UN TRUC: VASELE CARE TE AJUTĂ ŞI GĂTESC ELE PENTRU TINE
Ce m-a cucerit pe mine pe loc?
Un Master Chef. Dar nu oricare, ci un TurboChef!
Aparatul minune care, în doi timpi şi trei mişcări, toacă pentru tine, doar printr-o simplă tragere de un manar, legumele şi fructele. Şi, având capac, este genial pentru a toca ceapa!

Fierbătorul de orez pe care nu trebuie să îl pui pe foc!
Pui în el orezul, torni apă fierbinte şi pui capacul. Iar apoi nu trebuie decât să il mănânci, căci el se umflă cât trebuie şi se găteşte, practic, singur, fără să stai disperată lângă el în fiecare secundă, să nu se lipească, aşa cum fac eu.
Pe acelaşi principiu funcţionează şi vasul de pregătit supa sau … pui cu broccoli gătit în aburi, fără a fi pus pe foc, în maxim 15 minute!

Apoi? Curăţitorul Universal, un cuţit special pentru curăţarea extreeem de facilă a fructelor şi legumelor. Şi care îmi rezolvă veşnica problemă: eu nu pot să curăţ cartofi şi morcovi, nici să mă baţi, de când mă ştiu!

Şi, cea mai ciudată dintre ciudăţenii, Vasul de Pâine Tupperware.
În care coca nu numai ca nu se frământă, dar mai şi creşte în 15 minute.
Ei, ce zici de asta? Pui în el toate ingredientele, îi pui capacul şi, pur şi simplu, în loc de frământatul clasic, obositor, de minim 30 de minute, iei vasul Tupperware în mâini şi îl zgălţăi de câteva ori. Şi coca este compactă. Şi apoi, cu capacul pus, o laşi la crescut.
Cât? Păi te anunţă vasul singur, aruncând cu un mic zgomot capacul, atunci când coca este crescută. Cam 15 min şi…e gata de pus în tăvile din silicon special şi de băgat la cuptor, asezonată, după gust, cu diverse semniţe şi chimen.

Totul sună a SF, ştiu. Aşa îmi părea şi mie, oricum o novice într-ale bucătăritului, până să văd cu ochii mei şi să degust produsele finite, la sfârşit.
De-li-cioa-se!!!!
Mai multe produse la fel de haioase de usor de folosit si care te transforma, fara sa iti dai seama, intr-un specialist in bucatarie si detalii despre ele gasesti AICI.
Sau poti afla direct de la un reprezentant Tupperware, participand si tu la o petrecere care se lasa cu gatit si distractie! Ce spui? Te bagi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *