Gallery

Let’s dance!

Let’s dance! Let’s have some fun! Ce să mai, așa incepe o dimineata perfecta: cu gura pana la urechi, cu prieteni dragi si in pasi de salsa caliente, exact așa cum ne-am început noi, multe fete cucuiete din blogosferă și din presă, ziua la școala de dans Arthur Murray Bucuresti. Experienta veeselă, relaxanta si energizanta, căci studioul de dans ne-a propus – nouă și oricui îi trece pragul – dansuri de societate, ideale pentru a ne simti in vacanta in fiecare zi.

Arthur Murray dancing party

Arthur Murray dancing party

Este momentul să fac o mică pauză și să repet cei câțiva pași pe care deja i-am reținut, căci, deh, repetiția este mama învățării. Și să îți și spun că studiourile de dans Arthur Murray sunt renumite in intreaga lume.
Prima școală de dans Arthur Murray a părut în 1912 si, de atunci, a devenit cea mai extinsa retea de scoli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise in 24 de tari.
În România,Arthur Murray și-a deschis primul studio în aprilie 2014, la etajul 2 al cladirii din str. Nicolae Caramfil nr. 87.

Coregrafii Arthur Murray International colaboreaza adesea cu echipele de filmare de la Hollywood si teatrele de pe Broadway, ajungand sa semneze coregrafii in filme celebre si de referinta in lumea dansului, precum “Dirty Dancing”, “Scent of a Woman”, “Beauty and the Beast”, “Dance with me”.

Revenind la pașii noștri matinali de salsa, experienta de a dansa la Arthur Murray, la Dance Brunch Marine Party – ne-a umplut de energie și voie bună, intocmai ca o vacanta savurata din plin, fără presiunea intoarcerii la job sau a venirii toamnei.
Dis de dimineață, la un brunch stropit cu limonadă și cu dulciuri delicioase, am re-experimentat la Arthur Murray relaxarea prin dans. Nu e deloc întâmplător, ținând cont că instructorii de aici au invatat pasii unei coregrafii pline de vitalitate, cu pasi de salsa, ce pot fi dansati la orice petrecere sau eveniment, dar care aduc aminte de serile fierbinți de vara, de vacanta, de străzile Cubei sau de plaje exotice.
Atmosfera din studio a fost completata de decoratiunile marinaresti, precum si de tinutele cu aer de vacanta propuse de partenerii evenimentului, Giorgal si Noi9.ro.
Fie ca sunt alese cursuri de dans cu stiluri energice, sau stiluri de dans cu miscari mai lente si mai dramatice, cei care iau lectii de dansla Arthur Murray se relaxeaza, intocmai ca intr-un concediu reusit.

Pentru cei plini de vitalitate, energie și umor, dansurile latino precum salsa, cha-cha-cha, merengue și bachata sunt o sursa ideala de buna dispozitie.
Muzica cu ritmuri vivace conduce la mișcări energizante, înșiruiri de piruete și pași într-un tempo rapid care stimulează mintea și corpul și îmbunătățesc starea de spirit, îndepărtând stresul și gândurile negative acumulate pe parcursul zilei de lucru.
Studioul de dans Arthur Murray București este un loc in care starea de vacanță este simțită în permanență și in care dansurile latino precum salsa, cha-cha-cha, merengue și bachata pot sa transpuna dansatorii pe o plaja exotica, pe yacht sau pe o terasa pe care se danseaza intens.

Romanticii, cei cu o atitudine pasională și ale căror simțuri sunt stimulate de acordurile senzuale, lente, dar cu multă personalitate, aleg dansurile precum tango, rumba, bolero sau tango argentinian potrivite pentru a-i relaxa si a le ridica tonusul. Energia pozitivă este resimțită și în acest cadru, dar atmosfera este plină de emoții puternice și trăiri intense.

Pe scurt, lecțiile de dans din studioul Arthur Murray București înseamnă mai mult decât învățarea unor pași de dans. Distractia, liniștea sufletească și relaxarea minții sunt doar cateva dintre beneficiile pe care dansul de societate le aduce participanților. Haide să luăm starea de relaxare din vacanta și, prin lectiile și pașii de dans, să o transpunem pe ringul de dans, in fiecare zi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *