Quote

Less is more: Piccolino powered by Nescafe

SCURT GHID AL CAFELEI SOLUBILE ȘI AL MICILOR MOMENTE DE FERICIRE MATINALĂ:
ȘTIAI CĂ… “Nesul”, cum îi spunem noi, românii, alfel spus cafeaua solubilă a fost inventată de Nestlé în 1938?
Și că a fost denumită NESCAFÉ, derivat din numele companiei Nestlé şi café.
Astăzi, NESCAFÉ este cafeaua nr. 1 în lume, venind în întâmpinarea consumatorilor cu foarte multe varietăţi de produse pentru toate gusturile.

LESS IS MORE
Mai puțin înseamnă acum mai mult:
NESCAFÉ inovează categoria 3in1 cu NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO, prima cafea 3in1 scurtă, lansată zilele trecute și pe piața din România.
Când 1 face cât 3 😉 Piccolino este o experiență la superlativ a cafelei scurte 3in1.
Cu gust distinct, aromă intensă și un strat fin de spumă apetisantă, NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO te aduce împreună cu prietenii tăi dragi.Fie că ești acasă, fie că ești la birou, NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO esteacel mic detaliu care dă culoare momentelor din viața ta.
Inspirat de cuvântul „piccolo”, care în limba italiană înseamnă „mic”, NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO îmbină plăcut intensitatea aromei cafelei 100% Arabica cu finețea gustului de lapte, desăvârșite de dulceața unui strop de zahăr, totul în 60ml.


LUCRURILE MICI FAC DIFERENȚE MARI

NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO marchează o premieră pe piața de cafea din România: este o inovație în gama 3in1, respectiv prima cafea 3in1 scurtă, cu un concept dezvoltat integral în România. Consumatorii au o experiență la superlativ, creând o punte între cafeaua de tip 3in1 și cea de tip espresso. NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO, cel mai nou membru al familiei NESCAFÉ, este unul dintre lucrurile mici, care pot face diferențe mari în piața de cafea din România.

NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO se distinge prin amestecul echilibrat, oferit de puterea cafelei Arabica, îmblânzită de gustul fin de lapte, atinsă de un strop de zahăr și desăvârșită de o cremă delicată, apetisantă. NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO este acea cafea mică,ce face diferențe mari. Iubitorii de cafea pot savura cafeaua scurtă NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO, preparată într-o ceșcuță de 60 ml (de tip espresso).
Începând cu luna martie 2017, cafeaua NESCAFÉ 3in1 PICCOLINOeste disponibilăîn marile rețele comerciale naționale.

NESTLE
Nestlé este cea mai mare companie de produse alimentare și băuturi din lume. Este prezentă în 189 de țări din întreaga lume, iar cei 328.000 de angajați sunt dedicați scopului companiei: de a îmbunătăți calitatea vieții și de a contribui la un viitor mai sănătos. Nestlé oferă un portofoliu larg de produse și servicii pentru oameni și animale de companie. Cele peste 2000 de brand-uri variază de la branduri cu notorietate globală precum NESCAFÉ, la branduri locale, cum ar fi JOE. Performanța companiei este determinată de strategia de Nutriție, Sănătate și Wellness. Nestlé are sediul în orașul elvețian Vevey, unde a fost fondată în urmă cu mai mult de 150 de ani.

În România, Nestlé este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața alimentară, cele mai multe dintre brand-uri fiind lideri în categorie (locul 1 sau 2 pentru majoritatea segmentelor în care acestea sunt prezente), cu o gamă largă de produse: băuturi (Nescafé, Nesquik), dulciuri (JOE, Nesquik, Kit Kat, Lion, After Eight), produse pentru gătit (Maggi), produse alimentare pentru sugari și copii mici (Nestlé Nutrition),Nestlé Professional, divizia de soluții “out of home”, batoane și cereale pentru mic dejun (Nestlé Fitness, Musli, Nesquik, Chocapic etc) și hrană pentru animale (Purina).
Nespresso, nume de referință la nivel mondial în domeniul cafelei de lux ambalată în capsule, este prezent oficial în România ca divizie de lux a Grupului Nestlé începând din 2014.
Mai mult, Napolitanele JOE și Nesquik, precum și specialitățile de cafea NESCAFÉ 3in1 si NESCAFÉ Cappuccino sunt produse în România, la fabrica Nestlé din Timișoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *