Quote

Lenjerie intimă pentru piele?

Dacă ar fi să alegi o lenjerie intimă pentru pielea ta, în care să se simtă confortabil, protejată, mângâiată… în care să se simtă ea însăși și în voie… ce ai alege?! Atunci când pielea noastră are nevoie de răsfăț, cum știm să i-l dăruim?! Regula numărul 1, pe care nu trebuie să o uităm niciodată, este că frumusețea naturală este frumusețea adevărată! Fără farduri, fără ziduri artificiale, pur și simplu să te simți bine în pielea ta!

LINGERIE DE PEAU AQUA NUDE
De peste 180 de ani, Guerlain a creat produse iconice ce releva frumusetea naturala a noastră, a femeilor si dezvaluie stralucirea autentică de pe chipul nostru.
Guerlain este artizanul prin care fiecare femeie își dezvăluie frumusețea datorita texturilor senzoriale si tehnicilor de aplicare.
Crearea fondului de ten perfect este o adevarata provocare, scopul final fiind unul singur, sa fie in conformitate cu dorintele si nevoile fiecarei femei.
Cand ne alegem fondul de ten, un aspect foarte important este cunoasterea tipului de piele si a tonului, pentru a putea folosi produsul potrivit si a avea efectul dorit.


FILOSOFIA TENULUI – DE LA GUERLAIN

Cum să îți sporești strălucirea tenului? Tocmai ce am tras cu ochiul și am aflat trucurile Guerlain:

Cum sa iti descoperi tonul pielii? Cool, warm sau neutral.
Fiecare piele are un ton rece, cald sau neutru. De aceea este important sa stim unde ne incadram pentru a evita alegerea unui fond de ten care poate parea prea galben sau prea roz pe fata noastra.

#Reactia pielii la soare
Pielea cu subton rece este predispusa la arsuri in timpul expunerii la soare, in prima faza devine roz/rosie dupa care culoarea cuprului.
Pielea cu subton cald se bronzeaza foarte repede si rareori se arde. Bronzul este auriu.
Pielea cu subton neutru se inroseste un pic dupa care devine culoarea bronzului.

#Culoarea venelor
Uită-te la culoarea venelor de pe încheietura mâinii. Dacă sunt verzui și nu sunt foarte vizibile, subtonul pielii este cald, daca sunt albastrui/ violet și destul de vizibile, subtonul este rece. Dacă nu va puteți decide și oscilati intre cele 2 culori, albastrui/ violet, subtonul este neutru.

CÂND PIELEA TA… ESTE ÎN PIELEA GOALĂ
– Lingerie de Peau Aqua Nude – o textura ultra lejera, hidratare intensa.
Noua formula a fondului de ten Lingerie de Peau Aqua Nude se afla la granita intre ingrijire si machiaj.
Inspirat de dorintele femeilor de a avea un ten perfect dar nu incarcat, noua tehnologie imbina fuziunea microfibrelor de in si matase, pentru confort sporit pe tot parcursul zilei, cu complexul de ingrijire ce stimuleaza procesul de hidratare, distribuind astfel acidul hialuronic in inima epidermei. Hidratata si tonica, pielea devine mai frumoasa si mai radianta zi dupa zi.
Pentru un rezultat impecabil, s-a adaugat pudra corectoare si pigmenti care reflecta lumina ce garanteaza echilibrul ideal pentru o fuziune imperceptibila in contact cu pielea.

Fii tu însăți, în varianta ta cea mai frumoasă și strălucitoare! Cel mai bine ti se potriveste un look natural!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *