Quote

Legenda unei nopți de vară

Montblanc Legend Night

Montblanc Legend Night


MUNTELE ALB
Poate nu știai că cel mai înalt vârf din Alpi și cel mai înalt munte din Europa de Vest, situat exact la granița dintre Italia, Franța și Elveția – Mont Blanc (Muntele Alb), căci despre el este vorba – este spranumit și La Dame Blanche (“Doamna Albă”). Nu îmi amintesc cine și când a făcut prima ascensiune spre cucerirea Albei Doamne, însă cu siguranță a fost un domn. Și el a rămas simbolul bărbatului puternic, cuceritor și sigur pe el și pe forțele sale.

MONTBLANC LEGEND NIGHT
Nu este de mirare că, având o astfel de simbolistică în spate, brandul MontBlanc proiectează, de peste 100 de ani, accesorii esentiale si de lunga durata, intrumente de scris, ceasuri si articole din piele de super calitate. Se spune că produsele sale sunt nedemodanile și nemuritoare, precum semețul vârf muntos: un Meisterstückeste un angajament etern, precum si Montblanc Augmented Paper este un companion pe calea spre viitor.


Anul 2011 deschide un nou capitol in istoria Casei: lansarea primului parfum, Legend. Montblanc Legend si-a castigat reputatia datorita semnaturii aromei si a vizualului unic creat de Peter Lindbergh, faimosul fotograf care reușește să facă portretul barbatului Montblanc. Liniștitor, plin de inspirație și un model de urmat.

In 2015, aceasta saga masculina nemuritoare continua cu Montblanc Legend Spirit, o versiune proaspata si indrazneata a aromei.

Evocand acest record de excelenta, al treilea capitol olfactiv releva în 2017 o parte la fel de carismatica, dar mult mai misterioasa a gentlemenului desavarsit. Aceasta aroma atemporala, subliniaza aspectul nocturn al personalitatii sale. Numele lui este Montblanc Legend Night.

LEGENDA CONTINUĂ…
Noua poveste parfumată Montblanc are in prim plan acelasi barbat, dar adus de data aceasta intr-un cadru mult mai intim.
Este seara devreme si tocmai s-a alaturat prietenilor in clubul lui favorit. Un ncerc interior de gentlemeni englezi in Londra sau o gala de caritate in Hong Kong. Petrec impreuna o seara frumoasa, cu bauturi fine si dezbateri aprinse și interesante. Barbatul Montblanc si cei apropiati lui intotdeauna isi indeplinesc proiectele.
In mijlocul multimii, eleganta sa minimalista este irezistibil de atragatoare. Prezenta sa magnetica vorbeste de la sine. Cuvintele lui conteaza, ochii lui fascineaza.
Montblanc Legend Night, o dimensiune captivanta și cuceritoare.


AROMA

Montblanc Legend Night are o imagine olfactiva de top cu contraste remarcabile de lumina si umbra.
Proiectat de duetul talentat format din Antoine Maisondieu si Olivier Pescheux, care au incercat sa dezvaluie charisma purtatorului, acest nectar este o aroma lemnoasa magnetica, ultra-masculina, dar fara sa agreseze.
Misterios. Si linistitor. Noua Apa de Parfum scoate in evidenta eleganta si aura acestui Legend Man.

Notele aromate de salvie si menta, imbogatite de condimente racoritoare de Cardamon si bergamota spumoasa, seteaza tonul proaspat si plin de viata al aromei. Cu o deschidere luminoasa, la fel ca si aura natural-stralucitoare a barbatului Legend Night.
Notele de mijloc contrabalanseaza imediat prima impresie racoritoare cu elegenta calda. Mirosul pretios de Lemn de Cedru impletit cu tonurile florale de Lavanda, un clasic in aromele masculine, cu tenta usoara de Violeta pudrata.
Contra-acordul semnaturii olfactive evidentiaza caracterul barbatului Montblanc prin lumina si umbra.

“In notele de baza, am dorit o semnatura puternica si memorabilia, plina de contraste. Pe de-o parte acorduri lemnoase vibrante si dense cu un duo de Vetiver siLemn de Pachouli, iar pe de alta parte, invaluirea adanca de Mosc si catifelata Vanilie Neagra.”

Estetica sticlei Montblanc Legend Night rupe dualitatea codurilor de culoare alb-negru ale Casei, lasand loc pentru o culoare de ambra, reminiscenta a lemnului, materialul authentic pretios sau o licoare inflacarata.
Embosata cu relief pe partea superioara a sticlei si pe capac, emblema inspirata de muntele inzapezit Mont Blanc si de simbolul celor mai inalte standarde de calitate si perfectiune, este gravata in metalul negru.
Cutia, in acelea si tonuri de coniac, aminteste de o cutie incrustata in care barbatul nostru isi pastreaza bunurile cele mai pretioase. Profunzimea metalica a reflectiilor captureaza lumina. Numele apare intr-o caligrafie aurie.

BĂRBATUL MONT BLANC LEGEND NIGHT

Modelul englez Simon Clark intruchipeaza perfect barbatul Montblanc. Din nou! Fotografiat de John Balsom, priveste direct in lentilele aparatului – contactul vizual, realizat in lumina naturala, il prezinta pe Simon Clark exact asa cum este. Virilitatea sa interioara seteaza o scena incendiara. Nimic nu va deranja acest dialog… pana se face dimineata.
Și legenda noptii tocmai s-a scris pentru Montblanc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *